null
  • Pai Salvation Jane er en intensivt fuktighetsgivende og gjenoppbyggende økologisk dag- og nattkrem for tørr og moden hud.
  • Pai Salvation Jane, ansiktskrem 50 ml
  • Pai Salvation Jane er en intensivt fuktighetsgivende og gjenoppbyggende økologisk dag- og nattkrem for tørr og moden hud.
  • Pai Salvation Jane, ansiktskrem 50 ml

Pai Salvation Jane, ansiktskrem 50 ml

759.00,-
UPC:
5060139724623

✔️ 30-dagers fornøydhetsgaranti på Pai Skincare

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Fuktighetsgivende dag- og nattkrem for tørr og moden hud.

Funksjon: Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker. Øker fuktigheten til tørr og moden hud.

Hudtype: Passer spesielt godt til tørr, veldig tørr og moden hud.

Nøkkelingredienser: Echium, hyaluronsyre

Duft: Mild

Standarder: Leaping Bunny Cruelty-Free, Soil Association Organic, The Vegan Society Trademark.

Økologisk fuktighetskrem som intensivt gjenoppbygger huden.

Salvation Jane er en intensivt fuktighetsgivende og gjenoppbyggende økologisk dag- og nattkrem for tørr og moden hud.

Kremen er utviklet for å forebygge hudens aldring og gi en intensiv, hydrerende boost for tørr og moden hud. Den ultranæringsgivende kremen er rik på palmitinsyre - En oljesyre produsert av huden som det blir mindre av etter hvert som huden eldes.

Echium er en plante som er anerkjent for sine beroligende og nærende egenskaper for huden. I Australia har den kallenavnet "Salvation Jane", (salvation betyr frelse på norsk) da det ofte er den planten som holder aller lengst når det er tørke. 

Dette sier Pai: «Vi lager ikke tidsmaskiner. Vi tror heller ikke du trenger en, men vi vet dette: irritert hud eldes for tidlig. Og hudirritasjoner, det kan vi hjelpe med.»

Echium inneholder gamma linolensyre og stearidonsyre som holder huden beroliget og glatt. Hyaluronsyre hjelper huden til å holde på fuktigheten, og det er viktig for å forebygge irritasjoner.

Ingen av ansiktskremene fra Pai Skincare er testet på dyr. De er alle sertifisert økologiske av Soil Association og er egnet for veganere.

Anbefalt bruk:

Masser inn 1-2 pump inn i ren, tørr hud på ansiktet og halsen.
Brukes daglig eller når huden din trenger fuktighet.

Oppbevares på et tørt og kjølig sted.

Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Pai som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

 

AQUA (water), MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL* (macadamia oil), PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL* (apricot kernel oil), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), BORAGO OFFICINALIS SEED OIL* (borage oil), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL* (safflower oil), LACTOBACILLUS FERMENT, ECTOIN, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL (echium extract), CETEARYL GLUCOSIDE, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL* (plum kernel oil), SODIUM HYALURONATE, ROSA DAMASCENA OIL* (rose oil), TOCOPHEROL (vitamin e), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SQUALENE, SODIUM ANISATE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), SODIUM LEVULINATE, BETA-SITOSTEROL, CITRUS GRANDIS PEEL OIL* (grapefruit peel oil), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT (rosmary extract), LACTIC ACID LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (71%)

*Økologisk sertifisert av Soil Association.

Vegansk ansiktskrem. Ikke testet på dyr. Inneholder nøtteolje. 

 

 

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.