null
 • Pai Salvation Jane er en intensivt fuktighetsgivende og gjenoppbyggende økologisk dag- og nattkrem for tørr og moden hud.
 • Pai Salvation Jane, ansiktskrem 50 ml
 • Pai Salvation Jane er en intensivt fuktighetsgivende og gjenoppbyggende økologisk dag- og nattkrem for tørr og moden hud.
 • Pai Salvation Jane, ansiktskrem 50 ml

Pai Salvation Jane, ansiktskrem 50 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

799.00,-

Tidligere Pai Age Confidence Cream, nå med nytt navn og design.

Salvation Jane er en intensivt fuktighetsgivende og gjenoppbyggende økologisk dag- og nattkrem for tørr og moden hud.

Kremen er utviklet for å forebygge hudens aldring og gi en intensiv, hydrerende boost for tørr og moden hud. Den ultranæringsgivende kremen er rik på palmitinsyre - en olje produsert av huden som det blir mindre av etter som huden eldes.

Ingen av ansiktskremene fra Pai Skincare er testet på dyr. De er alle sertifisert økologiske av Soil Association og er egnet for veganere.

 

Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Må brukes innen seks måneder etter at den er åpnet.

 

AQUA (water), MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL* (macadamia oil), PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL* (apricot kernel oil), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN (organically derived vegetable glycerine), BORAGO OFFICINALIS SEED OIL* (borage oil), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* (shea butter), CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL* (safflower oil), LACTOBACILLUS FERMENT, ECTOIN, ECHIUM PLANTAGINEUM SEED OIL (echium extract), CETEARYL GLUCOSIDE, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL* (plum kernel oil), SODIUM HYALURONATE, ROSA DAMASCENA OIL* (rose oil), TOCOPHEROL (vitamin e), SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SQUALENE, SODIUM ANISATE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL* (rose geranium oil), SODIUM LEVULINATE, BETA-SITOSTEROL, CITRUS GRANDIS PEEL OIL* (grapefruit peel oil), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT (rosmary extract), LACTIC ACID LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL (naturally occurring in essential oils) *ORGANIC (71%)

*Økologisk sertifisert av Soil Association.

Vegansk ansiktskrem. Ikke testet på dyr. Inneholder nøtteolje. 

 

 

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 5
  Fukt i bøtter og spann

  Postet av Janne den 21st Feb 2018

  Denne har jeg bare prøvd i testerstørrelse, men siden Pai sine testere er ganske store og kremen er drøy i bruk, så fikk jeg prøvd den ganske mange dager i strekk. Jeg var på jakt etter en krem som kunne gi ekstra pleie nå om vinteren hvor huden min slår seg helt vrang og blir tørr, irritert og rød. Dette er en helt vidunderlig krem. At det går an å være så rik og fuktgivende uten at huden blir fet eller blank, går over min forstand. Men det greier den! Lukten er nøtteaktig og mild.

  En slik age confident-krem er nok likevel beregnet for en litt annen målgruppe enn meg - med enda tørrere hud eller når alderen gjør at huden krever mer pleie (jeg er 40). For meg ble det litt som å kjøre Rolls Royce når jeg enn så lenge kan greie meg godt med en litt mer ordinær Subaru. Så inntil videre holder jeg meg til Pais chamomile & rosehip-krem, og så vet jeg at det er hjelp å få den dagen huden trenger å få kjøre Rolls Royce :-)

 • 5
  Fantastisk!

  Postet av Tonje den 2nd Apr 2017

  Denne er så god! Gir godt med fuktighet til tørr hud. Huden blir så myk og er uten urenheter. Litt dyr og litt vanskelig å få ut av flasken, men veldig verdt det!

 • 5
  Elsker den!

  Postet av Linn den 16th Feb 2016

  Dette er uten tvil den beste fuktighetskremen eg har prøvd! 10 år med tørr hud er over! Eg bruker den sammen med pai ansiktsolje under, og huden min stråler! :) Drøy i bruk.