null
 • Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml
 • Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml
 • Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml
 • Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml

Pai Rosehip Bioregenerate, ansiktsolje 30 ml

(24 reviews) Skriv en omtale

299.00,-

Tidligere Pai Rosehip BioRegenerate Oil, nå med nytt navn og design

Pai Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil er en unik økologisk ansiktsolje som inneholder konsentrert nypeolje fra selve frukten (ikke frøene). Oljen er rik på Trans-Retinoic Acid som er som et drivstoff for hudens naturlige reparasjonsprosess!

Nype er den ultimate pleier for huden. Ved jevnlig bruk behandler den huden med å gi spenst og elastisitet. Kliniske studier viser at nype effektivt reduserer forekomsten av arr, strekkmerker, solskader og fine linjer i ansiktet.

Oljen var vinner av Bazaar Beauty Awards 2011 i kategorien Organic Miracle Worker.

Pai Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil inneholder 100 % naturlig E-vitamin (fra solsikke) som reduserer solskader på huden. Den fungerer også som et naturlig konserveringsmiddel og holder oljen fersk. Oljen passer fint til alle hudtyper og er spesielt fin til moden hud.

Våre erfaringer: Denne oljen er alltid med på tur til solrike strøk. Det er den perfekte aftersun og er du så uheldig å bli solbrent så reparerer den huden effektivt. Gunnhild/Skinlove

Anbefalt bruk:

Påføres på tørr, rengjort hud etter toner.

Ta 2-3 dråper olje i hånden og masser den forsiktig inn i ansiktet eller på kroppen med fingertuppene.

For beste resultat kan man avslutte med ansiktskrem når oljen har trekt inn i huden. Du kan også blande et par dråper av oljen med din dagkrem. 

 

ROSA CANINA SEED EXTRACT* (rosehip seed oil CO2), ROSA CANINA FRUIT EXTRACT* (rosehip fruit extract CO2), TOCOPHEROL (vitamin e), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT* (rosemary extract), SQUALENE, BETA-SITOSTEROL *ORGANIC (99%)

Rosmarin er ikke en egen ingrediens i dette produktet. Rosmarin er brukt i utvinningsprosessen av noen ingredienser og må derfor stå oppført i innholdslisten

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

 • 5
  Anbefaler på det varmeste

  Postet av Sara den 7th Mar 2018

  Elsker denne oljen! Hjelper mot alt; fukt, uren hud, arr, sensitivitet. Anbefales!

 • 5
  Anbefales!

  Postet av Caroline den 17th Feb 2018

  Dette er en av de beste ansiktsoljene jeg har prøvd. Jeg har fet hud med litt ujevn farge pga arr fra kviser. Oljen trekker godt inn, jevner ut fargen litt og gir glød. Den reduserte til og med et arr/blodutredelse jeg har! Anbefales.

 • 3
  Ikke for meg

  Postet av Anne-M den 19th Nov 2017

  Var veldig spent på denne oljen, men den passet ikke for meg. Jeg syns lukten minnet om omega3 og det var ikke særlig tiltalende. Den føltes også litt tung på huden. Følte ikke at den hadde noe effekt på lette urenheter, kansje heller tvert om for min del. Pai sin age confidential oil var et mye riktigere valg for meg med sensitive fuktfattige hud som lett får urenheter.

 • 5
  Helt fantastisk

  Postet av Elisabeth Meleini den 22nd Aug 2017

  Fantastisk!! bruker den hver kveld og morgen kunne ikke vært foruten. Elsker alle Pai produktene! :)

 • 5
  Fantastisk!

  Postet av Marianne den 1st Jul 2017

  Jeg har brukt denne oljen i ansiktet i stedet for krem, morgen og kveld, i flere år nå, og kan anbefale den på det varmeste!
  Den gir fukt og glød, og reduserer fine linjer. Jeg har forsøkt samme type olje fra helsekosten, men synes Pai sin lukter best!
  Oljen er drøy i bruk, og jeg trenger bare ca 4 dråper for å få nok fukt. Oljen er også ypperlig å blande med foundation for å få ekstra glød, og unngå at foundationen får hunden til å se tørr ut.
  Jeg tenker less is more; har du denne i skapet, trenger du ikke dyre serumer, nattkrem/dagkrem osv. osv. - funker alle fall for meg:)

 • 5
  Fantastisk olje

  Postet av Marita den 3rd May 2017

  Hadde mye kviser i ungdommen, og fikk derfor en del arr i ansiktet. Takket være denne ser jeg ikke arrene lenger. Helt fantastisk. Har også hatt veldig lett for å bli solbrent på øyelokkene etter en forbrenning, og måtte smøre med faktor 50 for å unngå å bli brent. Etter å ha brukt denne oljen er huden så god som ny på øyelokkene. Anbefales virkelig på skadet/arrete hud :)

 • 5
  Supergod olje

  Postet av Sara den 27th Mar 2017

  Enig med alle omtalene pluss at den er veldig bra på arr etter kviser! Trekker raskt inn i huden og etterlater en fin glød.

 • 5
  Lifesaver

  Postet av Stine Marie den 5th Mar 2017

  Bruker denne oljen både under annen krem eller alene, kommer an på hva jeg føler huden min trenger. Gir godt med fukt og en fin glød, men jeg hadde ikke merket en drastisk forandring i huden min før nå...

  Min hud er en blanding av sensitiv/ problemhud, og jeg reagerer på laktose. Jeg har i en ukes tid vært veldig eksponert til melk og melkeprodukter, for å se om kroppen ville reagere på samme måte som tidligere. Noe den gjorde.

  Huden ble sår/stram og jeg fikk mange ømme kviser langs kjeven/kinnet. Og jeg var mildt sagt ganske fortvilet. Jeg hadde jeg en dag uten sminke, og smurte huden flere ganger i løpet av dagen med pai dagkrem og pai nypeolje. Og når jeg våknet dagen etterpå var huden roet ned, kvisene mindre synlige og huden føltes ikke så sår/øm lengre. Absolutt verdt pengene!!

 • 5
  Fantastisk

  Postet av Lena Ingebrigtsen den 9th Jan 2017

  Denne saken fikk jeg først en prøve på. Siden den luktet godt bestilte jeg den senere, noe jeg ikke angret på. Den er ypperlig for min sensitive hud som tåler lite eller ingen produkter. Bruker den 1-2 ganger i uka.
  Da jeg gikk gravid slet jeg veldig med irritert og flekkete hud i ansikt uten å ha noen grunn til det. Det var veldig plagsomt, men denne oljen hjalp til å roe ned og jeg fikk en mer rolig hudtone etter bruk av den. Brukte den nesten hver kveld. Skal definitivt bestille denne flere gang ☺