null
  • Pai Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream, 50 ml

Pai Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream, 50 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

399.00,-

Pai Geranium & Thistle Combination Organic Skin Cream er en balanserende økologisk ansiktskrem for deg med fet hud og kombinasjonshud.

Geranium og tistel jobber sammen i denne lette, økologiske fuktighetskremen for å rense og balansere fet hud og kombinasjonshud. Kremen absorberes raskt og etterlater en vakker, matt overflate, og er perfekt til påføring før sminke.

Proppet full av viktige fettsyrer og andre naturlige stoffer som beroliger huden, vil denne kremen balansere huden og jevne ut hudtonen. Pai’s økologiske ansiktskrem for fet hud og blandingshud inneholder ingen stoffer som kan tette porene i huden.

Denne kremen vant Bazaar Beauty Awards i 2011 under kategorien «økologiske hudpleieunderverk».

 

aqua, carthamus tinctorius seed oil* (thistle oil), simmondsia chinensis seed oil* (jojoba oil), cetearyl alcohol (coconut-derived emulsifier), glycerin* (vegetable glycerine), borago officinalis seed oil* (borage oil), cetearyl glucoside (corn-derived emulsifier), mixed tocopherols (natural vitamin e), lavandula officinalis flower oil* (lavender oil), leptospermum scoparium leaf oil (manuka oil), pelargonium graveolens oil* (geranium oil), cymbopogon martini oil* (palmarosa oil), sodium levulinate (corn extract), sodium anisate, glyceryl stearate citrate, sodium lauroyl lactylate, lactic acid (derived from sugar beet)

 

*Økologisk sertifisert av Soil Association.

 

Pai Skincare er økologisk hudpleie med fokus på følsom hud. Alle produktene er utviklet med følsom hud og allergiplaget hud i tankene. Pai Skincare velger ut ingredienser med bevist legende og pleiende effekt, og holder alle produktene fri for irriterende kjemikalier og alkohol.

  • 5
    Verdens beste ansiktskrem

    Postet av Linn den 22nd May 2016

    Jeg har en kombinert hudtype som blir fet og skinnende utover dagen. Jeg har brukt utallige kremer opp gjennom årene, men har aldri funnet en krem som har klart å matte ned huden slik jeg ønsker samtidig som den ikke tørker ut huden. Det vil si helt til jeg fant denne kremen. Den er helt fantastisk, kan ikke få rost den nok. Denne kremen gir akkurat nok fukt samtidig som huden ikke blir blank utover dagen. Kan anbefale den på det varmeste. I tillegg til å faktisk virke som den sier den skal er den rimelig i pris, drøy i bruk, har en mild duft, og bare gode trygge ingredienser. Tusen takk for at jeg oppdaget denne hos dere!! Veldig takknemlig.