null
 • Pai Skincare C-2 Belive er en lett og silkemyk ansiktskrem som passer til alle hudtyper. Inneholder Vitamin-C, hyaluronsyre og blåbærekstrakt.
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai Skincare C-2 Belive er en lett og silkemyk ansiktskrem som passer til alle hudtyper. Inneholder Vitamin-C, hyaluronsyre og blåbærekstrakt.
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml
 • Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml

Pai C-2 Believe, ansiktskrem, 50 ml

585.00,-
UPC:
5060139728133

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Lett og silkemyk ansiktskrem med C-vitamin - egnet til alle hudtyper.

Funksjon: Fuktighetskrem, anbefales på dagtid, vitamin C, jevner ut hudtonen, reduserer aldringstegn, beskytter og reparerer

Hudtype: Passer til alle hudtyper, også til sensitiv hud. Spesielt god til pigmentert hud.

Nøkkelingredienser: Vitamin C, hyaluronsyre, blåbærekstrakt

Duft: Lett og frisk duft

Standarder: COSMOS Natural, Vegansk, Cruelty-Free, Sertifisert Økologisk

Lysner og jevner ut hudtonen og pigmentflekker, og reduserer aldringstegn.

En silkemyk fuktighetskrem som er rik på antioksidanter med C-vitamin, som kan brukes på dagtid av alle hudtyper, inkludert de med sensitiv hud.

Vitamin C er en kraftfull antioksidant som har den egenskapen at den beskytter huden mot ytre påvirkning som sol og forurensing, den bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen og pigmentflekker, og reduserer hudens aldringstegn.

Det er ikke uvanlig at mennesker med sensitiv hud har problemer med å finne et produkt med C-vitamin som de tåler. Denne utfordringen har Pai Skincare tatt på strak arm og resultatet er fuktighetskremen C-2 Believe som er en effektiv, utjevnende, fuktighetsgivende, reparerende og styrkende fuktighetskrem med vitamin C som kan brukes av alle hudtyper. INKLUDERT de med sensitiv hud!

Fuktighetskrem med vitamin C og blåbær som beskytter mot solskader

For å sikre seg at C-vitaminen er like effektiv fra starten på en ny flaske til slutten av en flaske, så har de valgt å bruke den meget stabile, oljeløselige varianten Ascorbyl Tetraisopalmitate som er laget av mais. Denne er så stabil at den anbefales å bruke på dagtid, under solkrem fordi den bidrar med å beskytte huden mot solskader!

Bilberry er stjerneingrediens nummer to. Bilberry er blåbær, men det er de som har blått skall men er hvite inni. De er rike på omga 3 og 6, og på antioksidanter som har bevist effekt på å bekjempe og beskytte mot solskader i huden.

C-2 Believe inneholder også hyaluronsyre som hjelper huden til å holde på fukten og dermed styrker hudbarrieren. Mangosmør og camellia gjør huden silkemyk. Prebiotisk inulin balanserer hudens bakterienivåer og virker dermed beskyttende og beroligende.

Upcycled

I mat- og jusproduksjon er det mange næringsrike rester som ikke blir brukt. Blant annet kjerner, frø og skall. Disse er ofte ekstremt næringsrike og kan videreforedles til fantastiske ingredienser i hudpleie. Dermed får disse overflødige restene istedet et nytt liv til et annet formål.

I C-2 Believe er bilberry, aprikoskjerner og plommekjerner "upcycled".

Zero Waste-planter

- Når man sikrer at hele planten man bruker i hudpleien blir brukt til noe nyttig. Camelliaoljen og mangokjernesmøret som brukes i C-2 Believe er Zero Waste. Restene av disse plantene blir brukt til dyrefor og gjødsel. Ingenting blir søppel.

Anbefalt bruk:

Masser 1-2 pump inn i ren, tørr hud på ansikt og hals.
Om du bruker ansiktsmist/toner, la den tørke før du påfører ansiktskremen.
Brukes om morgenen for å bekjempe frie radikaler hele dagen, og/eller om natten for å gi glød og reperasjon. Avslutt med solkrem.

30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Pai som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

AQUA (water), COCONUT ALKANES, PENTYLENE GLYCOL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL* (camellia oil), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER*, CETEARYL ALCOHOL, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER* (mango), HEPTYL UNDECYLENATE, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL* (plum oil), MYRISTYL MYRISTATE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL* (apricot kernel oil), GLYCERIN**, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, CETEARYL GLUCOSIDE, INULIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (sunflower oil), MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL (bilberry), CELLULOSE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, SYMPHYTUM OFFICINALE LEAF EXTRACT* (comfrey extract), LACTIC ACID, FRUCTOSE, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL (vitamin e), GLYCERYL CAPRYLATE, BACKHOUSIA CITRIODORA LEAF EXTRACT* (lemon myrtle) CITRAL (naturally occurring in extract) of total: 50.05% (minus water and minerals), 21.51% organic, 100% natural origin *organic ingredient **made using organic ingredients