null
 • Eco by Sonya Winter Skin økologisk og vegansk selvbruning. Helt naturlig. For deg med lys til medium hud. Næringsrik selvbruningskrem som kan brukes på hele kroppen og gir en gradvis gyllen brunfarge.
 • Eco by Sonya Winter Skin viser fargeforskjell før og etter bruk av selvbruningskremen.
 • Eco by Sonya Winter Skin økologisk og vegansk selvbruning. Helt naturlig. For deg med lys til medium hud. Næringsrik selvbruningskrem som kan brukes på hele kroppen og gir en gradvis gyllen brunfarge.
 • Eco by Sonya Winter Skin viser fargeforskjell før og etter bruk av selvbruningskremen.

Eco by Sonya Winter Skin Selvbruning, 200 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Økologisk selvbruning for deg med lys til medium hud.

Denne næringsrike selvbruningskremen kan brukes på hele kroppen og gir en gradvis gyllen brunfarge. Hvor brun du blir avhenger av hvor ofte du påfører kremen og om du bruker den konsentrert eller sammen med annen bodylotion. Selvbruningskremen fungerer fint som fuktighetskrem alene og å blande den med vanlig bodylotion trenger du bare å gjøre om du er veldig lys i huden eller bare ønsker en veldig svak bruning.

Selvbruningskremen inneholder bare naturlige og økologiske ingredienser og er sertifisert økologisk av Australias Organic Food Chain som ligger under landbruksdepartementet og sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia. Produktet er også sertifisert Vegan og Cruelty Free - altså ikke testet på dyr.

Kan brukes alene eller utblandet med annen bodylotion eller ansiktskrem. Vi bruker den både til kropp og ansikt, men sørg for å skrubb huden godt før påføring for å unngå urenheter.

Selvbruningskremen lukter også mindre enn mange vanlige selvbruningskremer. Påfør den etter dusj, gjerne om kvelden slik at den får virke over natten.

Anbefalt bruk: 

1. Skrubb huden godt hvor kremen skal påføres 23-48 timer før påføring. Eco-Tan anbefaler Exfoliant Glove til dette.

2. Påføres på ren hud.

3. For best resultat anbefaler vi at du tar litt vanlig bodylotion på områder hvor det lett kan bli flekker (håndledd, kne, albuer, rundt anklene, i hårfestet).

4. Ta selvbruningskrem i håndflatene og masser godt inn over hele kroppen. Tenk at alle deler av kroppen skal smøres inn. Denne hansken kan også brukes til påføring.

5. Vask hendene godt etter påføring.

6. La tørke i noen minutter.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Coco-Caprylate**, Dihydroxyacetone**, Glycerin*, Glyceryl Stearate**, Stearic Acid**, Potassium Cetyl Phosphate**, Cetyl Alcohol**, Xanthan Gum**, Lecithin*, Tocopherol**, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Oil*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Sambucus Nigra Fruit Extract**, Theobroma Cacao (Cocoa) Fruit Powder**, Vitis Vinifera (Grape) Skin Extract**, Parfum (Fragrance)**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol** *Certified Organic Ingredient **Natural Ingredient
 • 5
  Favoritten

  Postet av Frøydis den 29th Jun 2020

  Nydelig for oss med lys hud og som ikke vil ha for mye farge, denne gir en fin lett glød. Lukter godt og trekker fort inn. Siden første gang jeg kjøpte den har den blitt veldig tyntflytende i konsistensen så nå kommer det fort altfor mye ut om gangen.

 • 5
  Aldri vanlige selvbruningskremer igjen

  Postet av Marion den 27th Sep 2016

  Denne selvbruningskremen er den beste jeg har prøvd! Den ser naturlig ut og skjolder ikke lett. Den føles ikke som en vanlig selvbruningskrem på huden i det hele tatt. Vanlige sbkremer kjennes klissete og tørker aldri helt føles det som, denne trekker godt inn i huden og gjør den myk. Da jeg luktet på flaska syntes jeg kanskje den lukta litt rart, men når jeg smører den på huden lukter den mild og kjempegodt! Må lukte på armene hele tiden etter å ha smurt den på. Den vanlige selvbruningslukta er ikke-eksisterende, kommer ikke etter å ha hatt kremen på en stund heller!

 • 5
  Favoritt!

  Postet av Therese den 22nd Jan 2016

  Dette er det absolutt beste selvbruningsproduktet jeg har prøvd! Den lukter godt, trekker fort inn i huden, og gir en naturlig brunfarge. Jeg er veldig lys i huden og har ofte opplevd at andre selvbruningskremer blir skjoldete og orange. Denne gir et perfekt resultat hver gang! Kommer aldri til å bruke andre selvbruningsprodukter igjen!