null
Finn den perfekte selvbruningen med Eco by Sonya - Velg riktig produkt for deg!
13 Dec 2023

Finn den perfekte selvbruningen med Eco by Sonya - Velg riktig produkt for deg!

Finn den perfekte selvbruningen med Eco by Sonya - Velg riktig produkt for deg!

Det er en jungel av selvbruningsprodukter der ute så vi kan skjønne at det er vanskelig å velge. Hvis du er ute etter produkter med trygge ingredienser så kan vi med en liten oppsummering si at produktene fra Eco by Sonya er laget av trygge, naturlige, veganske og økologiske ingredienser. 


Nybegynnerens valg: Eco by Sonya Winter Skin

Gradvis oppbyggende farge. Bodylotion med selvbruning. Perfekt for nybegynnere, eller hvis du har veldig lys hudtone.

«Jeg har brukt denne det siste året, og det er den beste jeg har prøvd.
Jevn og fin i fargen og holder lenge.» - Gørlin

Daglig glød til ansiktet: Eco by Sonya Face Tan Water

Bestselgeren som er spesielt utviklet for ansiktet, men som selvsagt også kan brukes fra topp til tå. Den bygger gradvis opp brunfargen. Konsistensen er flytende, som en toner. For ansiktet er den skånsom for sensitiv hud, reduserer rødhet og har en rensende effekt på urenheter.

«Elsker denne ! Brukt den i flere år. Trenger nesten ikke foundation etter jeg har påført denne, huden blir så gyllen og fin. Og best av alt, bare naturlige ingredienser» - Charlotte

Hastefarge på en time: Eco by Sonya Cacao Mousse

Når du trenger et kjapt resultat. Fargen utvikler seg raskt på bare en time og blir stadig mørkere med mer tid. Pumpeflaske. Konsistens som en mousse.

Mørk bronsefarge med Hempitan: Eco by Sonya

Den mørkeste brunfargen i vårt sortiment er Hempitan, og det er mange grunner til å elske den! Den blir ikke oransje, gir minimalt med lukt og er ikke klissete. Vi liker å påføre to lag for å få jevnest resultat. Konsistensen er flytende, som en toner.

Lettvint og regelmessig farge: Eco by Sonya Invisible Tan

For deg som har en god selvbruningsrutine og elsker en rask og enkel prosess. Kremete selvbruning som føles ut som og påføres som en fuktighetskrem, og har ingen farge i kremen. Du slipper å tenke på noen farge som kan smitte av på klær eller sengetøy.

«Perfekt farge som man kan bygge på! Dette har vært min favoritt i flere år nå. Den gir en naturlig og soft farge i første runde, og så kan jeg bygge den opp om jeg ønsker det. Perfekt for meg som har ganske lys hud. Masse glød, enkel å påføre. Bruker den som regel over natta men har også brukt den på dagtid uten at det lukter selvbruning. Fargen holder seg bra! Meget nøgd :D» - Ane

Fra venstre til høyre: Face Tan WaterWinter SkinInvisible TanCacao Mousse og Hempitan.

Det siste fra bloggen