null
Weleda - Naturlig, bærekraftig hudpleie
26 Jul 2021

Weleda - Naturlig, bærekraftig hudpleie

Weledas mål er å bevare, styrke og restituere menneskenes helse.
Det som i 1921 startet som et apotekerlaboratorium med egen medisinplantehage, er i dag en verdensledende produsent av holistisk naturkosmetikk og legemidler til antroposofisk terapi. Weledas hudpleieprodukter er utviklet for å hjelpe mennesker i deres personlige utvikling og for å bevare, forbedre og gjenopprette helse, fysisk velvære og en balansert livsstil. Høye mål, med andre ord. 

Bærekraftig, naturlig og fair trade hudpleie

Weleda bruker råmaterialer av høy kvalitet gjennom biodynamisk dyrkning i deres egen medisinurtehage, samt via sertifisert innsamling fra naturen eller i tett samarbeid med gode, langsiktige leverandører. I tillegg til at kvaliteten på hver ingrediens settes høyt, så legger de også stor vekt på bærekraftig og sosialt ansvarlig handel, bedre kjent som fair trade. Dette gjelder for hele produksjonskjeden. Weleda bruker ingredienser som er 100% sertifisert naturlig og økologisk.

Sertifisert naturlig av NaTrue

Weleda har oppnådd sertifisering fra NaTrue, en internasjonal ideell organisasjon (non-profit) der formålet er å veilede og betrygge forbrukere verden rundt ved å tilby strenge og detaljerte standarder for sertifisering. Weleda har kvalifisert seg til NaTrue-sertifisering på bakgrunn av de bærekraftige produksjonsmetodene sine og forsiktigheten de utviser når de bruker naturlige ressurser

Bestselgere fra Weleda

Weleda Birch Pearl Scrub
Dette er en nydelig, naturlig kroppsskrubb uten mikroplast som gir en skånsom peeling, øker blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller. Den har en oppfriskende duft av grapefrukt, sitrus og kardemomme. Etter bruk vil huden lettere absorberer fuktighet og næring fra videre hudpleie. Jevnlig bruk av kroppsskrubb som Weleda Birch Pearl Scrub kan motvirke cellulitter og gi fastere hud.

Weleda Skin Food
Skin Food er en allround krem som gjør huden nydelig myk og smidig. Denne naturlige dagkremen har vunnet mange priser, er en stor favoritt blant sortimentet og har fått en rekke utmerkelser både for effekt, produksjonsegenskaper og fremstillingsmetoder.

Ansiktskremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til sensitiv og tørr hud.
Egner seg helt glimrende til lepper, neglebånd, hender og som nattkrem når huden trenger litt ekstra pleie og omsorg.

Weleda Pomegranate 24h Roll-on Deodorant
Weleda har mange fine, naturlige deodoranter i utvalget sitt. En favoritt er Weleda Pomegranate 24h Roll-On Deodorant. Dette er en effektiv deodorant med mild duft av essensielle oljer fra appelsin, davana og vanilje. Den tetter ikke til porer i huden. Holder deg fresh hele dagen, samtidig som hudens funksjoner ikke forstyrres. Passer like godt til både menn og kvinner.

Weleda med trygg og naturlig hudpleie til baby og barn 

Weleda har også en egen serie utviklet spesielt til de aller minste, med navnet Calendula.

Her finner vi produkter som  babyoljeshampoo and body washkuldekrembleiekrem og badsåpe.
100% sertifisert naturlig babypleie med økologiske ingredienser, som er utviklet i samarbeid med jordmødre. Serien er dermatologisk testet.
Produktene er milde mot huden og de svir ikke i øynene.

Weleda Almond - naturlig hudpleie for veldig sensitiv hud

Har man ekstra sensitiv hud anbefaler vi å teste ut Almond-serien til Weleda, Disse produktene er helt parfymefri.

Almond Soothing Cleansing Lotion - ansiktsrens med mandelolje som er mild mot huden.

Almond Soothing Facial Cream - dagkrem med mandelolje og plommekjerneolje.

Almond Sensitive Skin Body Wash- dusjkrem med mandelolje som rengjør og styrker huden, uten å tørke den ut.

Dette var bare noen få produkter i utvalget, se alt vi har fra Weledas nydelige utvalg av naturlig hudpleie i nettbutikken HER.

Det siste fra bloggen