null
  • Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion inneholder E-vitaminrik økologisk mandelolje og plommekjerneolje. Er mild mot huden, og som passer alle hudtyper. Parfymefri.

Weleda Almond Soothing Cleansing Lotion, 75 ml

209.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Naturlig ansiktsrens fra Weleda som pleier irritert hud og er lett fuktighetsgivende.

Funksjon: Ansiktsrens, kremet, lettvektig, fuktighetsgivende, beroligende.

Hudtype: Passer for alle. Spesielt godt egnet til sensitiv hud

Nøkkelingredienser: Mandelolje, plommekjerneolje.

Duft: Duftfri

Standarder: Sertifisert naturlig av BDIH, sertifisert UEBT*, sertifisert Zero Plastic Inside. Vegansk

*UEBT er en ideell forening grunnlagt i 2007 som gir en globalt anerkjent standard for bærekraftig innkjøp og bruk av råvarer. De jobber for å fornye naturen og sikre en bedre fremtid for mennesker gjennom etisk innhenting av ingredienser fra biologisk mangfold.

Ansiktsrens i kremform fra Weleda for sensitiv hud.

Kremete og duftfri ansiktsrens som renser skånsomt, beskytter mot uttørking og beroliger irritert hud. Dette gjør den svært godt egnet til sensitiv hud og til sminkefjerning. Rensen har en fuktighetsgivende effekt og holder sensitiv hud i en sunn balanse.

Økologisk mandelolje og mild plommekjerneolje er nært beslektet med hudens egen fett og har næringsgivende egenskaper. Den milde effekten av denne lette, kremete rensen er snill mot huden, balanserer og opprettholder hudens fuktighet.

MANDEL - Mandelen er full av mineraler og vitaminer, den gir umettede fettsyrer og protein av høy kvalitet. Dessuten smaker den rett og slett deilig, så det er nok ingen overraskelse at mandler også scorer høyt i hudpleie. Mandelolje er en av de mest verdifulle pleieoljene. Den beroliger irritert hud og pakker den inn i et beskyttende lag.

  • Rengjør spesielt skånsomt
  • Har en fuktighetsgivende effekt
  • Egnet for sminkefjerning

Anbefalt bruk:

Påfør en liten mengde på ansikt, hals og dekolletage morgen og kveld med fingertuppene eller en fuktig bomullspad, med små, sirkulære bevegelser. Unngå øyeområdet. Fjern forsiktig med lunkent vann eller en fuktig bomullspad.

Water (aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate Se, Alcohol, Prunus Domestica Seed Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid