null
RMS Un Cover Up Concealer - finn riktig farge
8 Aug 2021

RMS Un Cover Up Concealer - finn riktig farge

RMS Un Cover Up - finn riktig farge på concealer/foundation

RMS Un Cover-Up er en nydelig concealer og foundation i ett, som er laget av trygge, naturlige og økologiske ingredienser. Makeup artisten Rose-Marie Swift (grunnleggeren av merket) formulerte denne for å ha fokus på å fremheve og avdekke, "un cover", sunn og vakker hud, og ikke bare "dekke over" slik fokuset ofte er.

Un Cover-Up kommer i en krukke og har konsistens som en lett balm. Den er drøy i bruk, fuktighetsgivende og fargene smelter sømløst inn i hudtonen. 


Vi vet at det ikke er så enkelt å velge riktig farger på sminke via en nettbutikk, men vi håper at denne oversikten vil gjøre det enklere å finne riktig farge på din RMS Un Cover-Up000 - En lys nyanse tilpasset de aller lyseste hudtonene.
00 - En lys farge for lys/fair hud


11- En lys farge med subtilt gyllen base


11.5 - En "buff" beige med nøytrale undertoner


22 - Bestselger. Passer fint til lys/medium hudtoner. Gule undertoner.22.5 - En kald "buff" beige.


33 - En lett varm beige.


33.5 - En varm gulbrun fersken.


44 - En medium honningsfarge. Kalde undertoner.


55 - Varm gyllen farge for medium til olivenbrune hudtoner.


66 - En gyllen sienna.


77 - En dyp sienna.


88 - En rik rødbrun (kastanje/auburn).


99 - En rik lys mahogni.


111 - En dyp mahogni sjokoladetone.


122 - En rik ibenholt.Slik bruker du RMS Un Cover-Up Concealer og Foundation:

Under øynene og mørke ringer:

Det er ofte huden innerst i øyekroken som er det mørkeste området under øynene. Bruk ringfingeren til påføring siden denne ofte gir det mildeste trykket. Ta litt produkt på ringfingeren og påfør concealer innerst i øyekroken og press det forsiktig inn mot neseveggen. Påfør overflødig produkt ytterst i øyekroken for å gi dette området et løft og for å jevne ut hudtonen.
Sørg for å bearbeide produktet helt inn i huden - dette vil sikre en god dekning som holder hele hele dagen.
11.5, 22.5 og 33.5 er laget for fargekorrigering av blå eller lilla toner og er perfekt for dette området.

På kviser:

På en eldre kvise som er på vei tilbake så vil Un-Cover up gi deg en fantastisk dekning uten å fremheve tørrhet og flassing. Påfør direkte på flekken med fingeren - eller bruk RMS Brightening Brush for å få en mer målrettet og presis påføring.
På en ny, rød eller irritert kvise så kan du bygge opp dekning etter behov ved å legge Un-cover Up Concealer med Un Powder over for å få en ekstra dekning og blurry effekt.

På rødhet:

For mindre områder med rødhet, bruk Un Cover-Up Concealer med ringfingeren, veksle mellom klapp og sveipebevegelser - klapp for å bygge opp dekning og sveip for å tynne ut og spre produktet.
Om du ønsker å bruke Un Cover-Up over hele ansiktet, brukes den da best med RMS Skin2Skin Foundation Brush. Ta produkt på børsten og påfør i ansiktet, virvle deretter børsten over huden med ett fast trykk for å stimulere blodsirkulasjonen og for å få en naturlig glød innenfra. Dette vil også sikre at du får en tilstrekkelig dekning uten en fet overfalte.

Rose-Marie sitt tips

“I am known in the industry for creating really beautiful skin. This all came about from my work on set. Using my “un” cover-up concealer, I created skin that looked natural no matter what light the models were standing in. Whether it was synthetic or natural sunlight, I wanted it to always look like their skin. The “un” cover-up concealer did just that! It covered any imperfections on the face without looking like anything was there at all.”

Les mer om RMS Un Cover-Up her.

Det siste fra bloggen