null
  • RMS Beauty Un Cover Up er en kremconcealer av naturlige og økologiske ingredienser.
  • Concealeren er formulert med fokus på å fremheve og avdekke en sunnere utseende hud, og ikke bare dekke over. Stort fargeutvalg.
  • Kan brukes som foundation eller som en lett concealer siden den smelter fint inn i huden mens den dekker over ujevnheter og rødhet.
  • RMS Beauty lager naturlig sminke som gir glød.
  • RMS Un Cover-Up Concealer farger
  • RMS Beauty Un Cover Up er en kremconcealer av naturlige og økologiske ingredienser.
  • Concealeren er formulert med fokus på å fremheve og avdekke en sunnere utseende hud, og ikke bare dekke over. Stort fargeutvalg.
  • Kan brukes som foundation eller som en lett concealer siden den smelter fint inn i huden mens den dekker over ujevnheter og rødhet.
  • RMS Beauty lager naturlig sminke som gir glød.
  • RMS Un Cover-Up Concealer farger

RMS Beauty Un Cover-Up Concealer, 5.67 gr

314.30,- - 399.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Lettvektig, økologisk concealer som effektivt dekker over mørke ringer, kviser og rødhet uten å se unaturlig ut.

Funksjon: Dekker effektivt uten å måtte bruke tykke lag, lettvektig kremconcealer, fuktighetsgivende, dekker synligheten av porer og mørke ringer under øynene.

Hudtype: Passer for alle hudtyper

Nøkkelingredienser: Jojoba, kakaosmør, kokosnøttolje.

Duft: Ingen, nøytral

Standarder: Inneholder kun økologiske og naturlige ingredienser. Alle ingredienser er veganske med unntak av økologisk bivoks.

Concealer laget av økologiske og naturlige ingredienser som også pleier og fukter huden

Kremconcealer av naturlige og økologiske ingredienser. Concealeren er formulert med fokus på å fremheve og avdekke en sunnere utseende hud, og ikke bare dekke over. Kremen er lett i konsistensen, samtidig fuktighetsgivende for huden og vil fremme en mer strålende hud. Concealeren er formulert for å minimere synlige porer og forynge huden.

Kan brukes som foundation eller som en lett concealer siden den smelter fint inn i huden mens den dekker over ujevnheter og rødhet. Gir et utjevnende resultat uten å se tung ut eller være uttørrende. Pleier og fukter mens den dekker.

Hvordan kan jeg finne riktig farge på concealeren?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for personlig veiledning.

Her under har vi laget en liste over de ulike fargenyansene. Se flere bilder av fargene og ytterligere forklaring på denne bloggen.

Fargene

(Merk: Nyansene 11.5, 22.5 og 33.5 ble laget for fargekorrigerende blå eller lilla toner og er perfekte for bruk under øynene.)

000 - En lys nyanse tilpasset de aller lyseste hudtonene.

00 - En lys farge for lys/fair hud.

11 - En lys farge med subtilt gyllen base.

11.5 - En gulbeige farge med nøytrale undertoner.

22 - Bestselger. Passer fint til lys/medium hudtoner. Gule undertoner.

22.5 - En kald gulbeige farge.

33 - En lett varm beige.

33.5 - En varm gulbrun fersken.

44 - En medium honningsfarge. Kalde undertoner.

55 - Varm gyllen farge for medium til olivenbrune hudtoner.

66 - En gyllen sienna.

77 - En dyp sienna.

88 - En rik rødbrun (kastanje/auburn).

99 - En rik lys mahogni.

111 - En dyp mahogni sjokoladetone.

122 - En rik ibenholt.

Anbefalt bruk:

Under øynene og over mørke ringer:

Bruk ringfingeren til å sveipe skyggen av "un" cover-up concealer inn i den indre øyekroken, og press forsiktig inn mot neseryggen der det er mest misfarging. Påfør eventuelt overflødig produkt på den ytre øyekroken for å gi dette området et løft.

Sørg for å jobbe mineralpigmentene helt inn i huden - dette vil sikre en feilfri dekning og varighet gjennom dagen. Nyansene 11.5, 22.5 og 33.5 ble laget for fargekorrigerende blå eller lilla toner og er perfekte for dette området.

Over kviser:

På en eldre kvise som er på vei tilbake så vil "un" cover-up concealer gi deg en fantastisk dekning uten å fremheve tørr hud. Påføres direkte på kvisen med fingeren. (Rms beauty brightening brush gir deg en mer spesifikk påføring.)

På en ny og betent kvise kan du bygge opp dekning etter behov ved å legge "un" cover-up concealer lagvis med "un" powder (eller lignende finishing powder) for å få en ekstra god dekning og blurry effekt.

Over rødhet:

På mindre områder med rødhet, påfør "un" cover-up concealer med ringfingeren, veksle mellom klapp- og sveipebevegelser. Klapp for å bygge opp dekning, sveip for å tynne ut og spre produktet.

Ønsker du å bruke "un" cover-up concealer over hele ansiktet, er den best å bruke Rms beauty skin2skin foundation brush. Prikk produktet over ansiktet, snurr deretter børsten over huden med et fast trykk for å stimulere blodsirkulasjonen og gi en naturlig glød innenfra. Dette vil også sikre at du får tilstrekkelig dekning uten en fet finish.

Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

*Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, *Cera Alba (Beeswax), *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol(non-GMO), *Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract, and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77492, CI 77491, CI 77499]

*CERTIFIED ORGANIC