null
Miracle worker i  karantenetiden - Pai Rosehip Regenerate
30 Sep 2020

Miracle worker i karantenetiden - Pai Rosehip Regenerate

Fra mars til juni så var jeg i karantene. Jeg er så «heldig» at jeg er i risikogruppen når det kommer til corona. Jeg er student og har en liten leilighet i Oslo men jeg reiste hjem til Sørlandet for å være i karantene. Litt på grunn av at det var høyere smitte tall i Oslo enn hjemme men også fordi jeg kunne være med familien og dyrene mine isteden for å være alene i karantene. Det er jo litt koseligere å bli vekket av at katten vil ha kos isteden for å bli vekket av alarmklokken på telefonen.

Etter noen uker i karantene så bestilte jeg ansiktspleie fra Skinlove. Jeg har prøvd forskjellige produkter til ansiktet men nå som jeg hadde så god tid så bestilte jeg nok produkter til en morgen- og kveldsrutine. Jeg har slitt veldig mye i tenårene med urenheter og tørr hud, jeg har prøvd forskjellige kvisekremer og produkter som skal hjelpe på urenheter. Samtidig som jeg har prøvd å holde huden min hydrert med forskjellige kremer og ansiktsmasker.

Jeg spurte Gunnhild om tips til hvilken ansiktskrem som var best for tørr hud som de hadde tilgjengelig på Skinlove. Hun anbefalte Pai Avocado & Jojoba Organic Hydrating Day Cream som jeg bestilte og nå bruker daglig i min morgen rutine sammen ned et par dråper av BYBI Blueberry Booster. I tillegg spurte hun meg om jeg har prøvd ansiktsoljer. Jeg har prøvd litt forskjellig ansiktsoljer men har opplevd at huden min blir tørr av oljer. Det var åpenbart at jeg hadde prøvd feil ansiktsoljer tidligere da jeg prøvde Pai Roseship BioRegenerate Oil.

Forstår absolutt hvorfor denne vant Bazaar Beauty Awards 2011 i kategorien Organic Miracle Worker. Jeg har aldri prøvd et produkt som holder huden min så hydrert uten å virke fet på ansiktet. Den hjelper også på urenheter og rødhet. I tillegg så inneholder den nypeolje, oljen er rik påtrans-retinoic acid som hjelper hudens reparasjonsprosess. Nype er noe av det beste du kan ha i hudpleierutinen din! Studier viser at nype hjelper å redusere arr, strekkmerker, solskader og fine linjer i ansiktet.

Jeg avslutter kveldsrutinen med 3-4 dråper av oljen i hånden så varmer jeg oljen i hendene før jeg masserer den inn i ansiktet. Jeg påfører den på kvelden for at den skal trekke seg inn i huden i løpet av natten. Når jeg står opp har jeg tidenes mykeste hud og har ingen rødhet i ansiktet. Jeg føler meg så fresh og så klar for dagen! Denne oljen er virkelig hverdagsluksus og jeg anbefaler den på det sterkeste. Jeg liker den så godt at jeg har skrevet den på ønskelisten min..
Det er vel fortsatt akseptabelt å skrive ønskeliste selv om man teknisk sett er voksen.

Til Pai Rosehip Regenerate i nettbutikken.

Skrevet av vår fine kunde og venn av Skinlove, Ilva Madsen.

Ilva studerer kunsthistorie og visuelle studier på UiO. På sin egen blogg Lonsome Sparkle skriver hun om mote, musikk og mental helse.

Det siste fra bloggen