null
Min store favoritt: Eco-Tan Face Tan Water
22 Apr 2020 | Postet av Gjest: Anette

Min store favoritt: Eco-Tan Face Tan Water

I de spesielle tiden vi nå er inne i med coronavirusets herjinger er mange. Kanskje de fleste av oss er tvunget til å være hjemme mest mulig. Kanskje har man hjemmekontor, barn er hjemme fra barnehage og skole, og fritidsaktivitetene har tatt en pause. Det er en helt ny hverdag for de fleste av oss og en ny situasjon å være i. Selv om det er store tiltak som er inngripende i den enkeltes hverdag er det nødvendig at vi alle stiller oss bak disse da vi er med på å hindre smittespredning og å redde liv og helse.

Slik hverdagen nå har blitt betyr det at mange rundt oss kan ha tunge dager, kanskje kjeder seg litt og noen føler seg kanskje ensomme. Strekk ut en hånd, ring, ta kontakt med andre over telefon osv, vær et godt medmenneske. Dette klarer vi sammen!

Når jeg blir gående mye hjemme slik som nå tenker man på så mangt, og jeg skal ikke legge skjul på at brakkesyken har banket på døra hos meg opptil flere ganger allerede. For min egen del kjenner jeg på at jeg blir mer sløv, og man går oftere rundt i kosebuksa osv. Jeg er ikke så nøye med sminkingen når jeg ikke skal på jobb og det går greit for noen dager. Men som en person som alltid har likt å kle meg i klær jeg føler meg vel i og freshe meg opp, blir dette tungt i lengden. En generell god hudpleierutine er det viktig å opprettholde til tross for uvanlige dager.

Jeg har et produkt jeg spesielt sverger til i disse tider, og som er en reddende engel, og det er:

Eco-Tan Face Tan Water selvbruning fra Eco by Sonya

Eco by Sonya Face Tan Water

Dette er et produkt som kan brukes som en toner etter sminkefjerning, og den kan også for mange erstatte behovet   for fuktighetskrem. Denne gir meg en lett og økende glød og gradvis brunfarge, man ser og føler seg mer våken da ansiktet våkner mer til liv. Den er enkel å påføre. Jeg synes heller ikke at den har noen spesiell lukt. Jeg føler ofte det er nok å ta på litt av denne uten å ha på mer krem eller ansikts olje, da den gir nok fuktighet for min hud. Jeg bruker den et par ganger i uka, og i perioder oftere etter hvilken effekt jeg ønsker. Husk å vask hendene godt etter bruk da fingrene kan bli brune på grunn av selvbruningseffekten.

Merket bak Face Tan Water er Eco by Sonya, som ble startet av australske Sonya driver etter at hennes søster ble rammet av hudkreft. Det i seg selv øker min interesse for merket. Mange ønsker, meg selv inkludert, å være brun og ha en fin solglød, men solen i seg selv gir unødvendig UV-stråling som kan være skadelig uten beskyttelse. Det er akkurat det søstrene bak dette merket ønsket; å fremdeles være solbrune uten å måtte risikere helsen for å få det til.

I tillegg er denne hudpleieserien sertifisert økologisk av Organic Food Chain og sertifisert Toxic-free av Safe Cosmetics Australia. Den er også sertifisert Vegan og Cruelty Free – altså ikke testet på dyr.

Her er hva noen andre Skinlovekunder sier om min favoritt:

«Produktet fungerer kjempebra. Det er lett å påføre med en bomullsdott, jeg bruker det på kvelden, og våkner opp med fin farge dagen etterpå. Man får en fin glød og jeg slipper å bruke pudder og foundation, noe som er så deilig. Bruker den noen ganger i uken og er veldig fornøyd med produktet!» - Christina

«Dette er virkelig et genialt produkt! Har aldri likt selvbruningsprodukter. De bare stinker ekkelt, gir ujevn farge og blir alt for oransje. Men ikke dette! Lukter og føles som ordinær toner. Og gir en herlig, naturlig utseende glød og farge i ansiktet. Er kjempeimponert! Dette kommer til å bli venninnegaven i uoverskuelig framtid! Alle må jo få vite om denne!!» - Monika

«Denne ga en frisk brunfarge og glød! Føler meg fresh uten sminke også. Synes den er verdt pengene. Jeg har veldig lys hud så jeg trengte bare 1 omgang for å fargen jeg ønsket = drøy i bruk :) Jeg er kjempe fornøyd!» - Mathilde

Du kan lese mer om produktet i butikken HER.

- Anette / Gjesteblogger og søster

Det siste fra bloggen