null
 • Eco by Sonya Face Tan Water økologisk og vegansk selvbruning som gradvis bygger brunfarge. Til daglig bruk. Gir glød og er helt uten lukt. For normal hud, tørr hud, kombinert hud, fet hud og sensitiv hud.

Eco-Tan Face Tan Water selvbruning, 100 ml

(11 reviews) Skriv en omtale

429.00,-

Face Tan Water er et produkt du kan bruke i ansiktet i stedet for både toner og fuktighetskrem, men som også gir deg gradvis brunfarge.

I tillegg til å gjøre deg fresh og brun så er Face Tan Water formulert for å motvirke aldringstegn og urenheter. Den inneholder mye Vitamin-C for en friskere hud og inneholder ingen kunstige fargestoffer eller oransjefarger.

 

Anbefalt bruk: 

Påfør ren, tørr hud etter daglig rens.

Bruk fingrene eller en bomullspad til å påføre produktet så jevnt som mulig.

Dersom du ønsker det kan du påføre annen fuktighetskrem i tillegg, men Face Tan Water inneholder fuktighetsgivende ingredienser i seg selv.

Vent minst 8 timer før du dusjer - produktet egner seg best å ta på før du legger deg slik at du bare kan vaske det av neste morgen.

Bruk daglig (minst to dager - eller så lenge som du trenger for å få den fargen du ønsker).

Kan brukes alene for å få litt ekstra glød i ansiktet eller sammen de andre selvbruningsproduktene.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

"Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Dihydroxyacetone**, Glycerin*, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Sodium Hyaluronate**, Pelargoniun Graveolens (Rose Geranium) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Glyceryl Caprylate**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Dehydroxanthan Gum**, Polyglyceryl-6 Oleate**, Sodium Surfactin**, Citric Acid**, Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**
 • 4
  Veldig bra, men forventet kanskje litt mer effekt

  Postet av Julie ES den 18th Jul 2019

  Jeg så en reklame om denne på sosiale medier og leste deretter anbefalinger på nett, alle virket så begeistret så jeg hadde veldig høye forventninger. Akkurat det gjorde kanskje at jeg blei litt skuffa, effekten var svært liten hos meg, først etter å ha brukt den i over en uke syntes jeg at jeg kanskje såg forskjell, men fikk aldri den wow-effekten det virker som flere har opplevd. Nå bruker jeg den litt innimellom og jeg innbiller meg at den gir glød. Når det er sagt liker jeg oljen veldig godt, den lukter godt, er enkel å bruke/påføre, man blir definitivt ikke oransje eller skjoldete, og den fungerer godt på sensitiv hud, ingen utbrudd. Oljen er også drøy i bruk. Jeg skal prøve å bruke oljen videre og når det går mot vinter bruke den litt mer konsekvent igjen!

 • 4
  Kjempefornøyd

  Postet av Chrystina den 12th Sep 2018

  Har brukt denne siden i vår og er veldig fornøyd. Den gir en jevn og frisk glød til huden, uten at man trenger bekymre seg for oransje toner eller tilstoppede porer. Hvis jeg har ønsket en ekstra boost i fargen har jeg brukt den to-tre ganger om dagen for mørkere resultat, da den er ganske mild i fargen. I sommer har den faktisk gitt meg nok fuktighet til huden, slik at det omtrent ikke har vært nødvendig med fuktighetskrem! Er også veldig drøy i bruk slik at du har flasken lenge.

 • 4
  Helt genialt produkt!

  Postet av Monica den 2nd Feb 2018

  Dette er virkelig et genialt produkt! Har aldri likt selvbruningsprodukter. De bare stinker ekkelt, gir ujevn farge og blir alt for oransje. Men ikke dette! Lukter og føles som ordinær toner. Og gir en herlig, naturlig utseende glød og farge i ansiktet. Er kjempeimponert! Dette kommer til å bli venninnegaven i uoverskuelig framtid! Alle må jo få vite om denne!

 • 4
  Utrolig bra selvbruner for ansiktet

  Postet av Linda den 10th Jun 2017

  Har aldri hatt noe suksess med selvbruningsprodukter, sikkert mye fordi jeg ikke har vært veldig flink med påføringen, men dette ansiktsvannet er rett og slett helt fantastisk! Jeg klapper bare rett på med hendene og stryker over ansiktet. Jevn fin farge, og bra at man kan velge tonen på fargen etter hvor mange dager man bruker den. Bruker den om kvelden, og erstatter de kveldene ansiktsoljen fra Suki som jeg ellers bruker, uten at huden reagerer på det. Også veldig drøy i bruk! Tommelen opp

 • 5
  Veldig fornøyd

  Postet av Christina den 29th Apr 2017

  Produktet fungerer kjempebra. Det er lett å påføre med en bomullsdott, jeg bruker det på kvelden, og våkner opp med fin farge dagen etterpå. Man får en fin glød og jeg slipper å bruke pudder og foundation, noe som er så deilig. Bruker den noen ganger i uken og er veldig fornøyd med produktet!

 • 5
  Som en drøm som går i oppfyllelse

  Postet av Katrine den 9th Dec 2016

  Jeg vet faktisk nesten ikke hvor jeg skal begynne, er fullstendig målløs, føler ikke at ord kan beskrive hvor overlykkelig jeg er for at jeg har funnet dette produktet. Har veldig lys og typisk nordisk hud, blir veldig hvor om vinteren, nesten blå. Og rosa i sola. Denne oljen har gjort underverker for meg og min tørre, acneplagede, foundation-avhengige vinterhud. Nå går jeg med stor selvtillit rundt med kun litt rouge og maskara. Denne blir min avhengighet og jeg skal kjøpe min del slik at den aldri går ut av produksjon.

  At den er vegansk og ikke er testet på dyr får meg nesten til å gråte, det gir meg tilbake troen på menneskeheten. (Les med et snev av humor)

 • 5
  Absolutt favoritt

  Postet av Kristine den 22nd Oct 2016

  Denne gir perfekt glød hele året. Man blir ikke kjempebrun, men får en sommeraktig friskhet som ser veldig naturlig ut. Topp score fra meg :-)

 • 5
  Fin glød

  Postet av Åshild den 21st Oct 2016

  Dette er en av mine favoritter og det beste selvbruningsprodukt som jeg har prøvd for ansiktet. Vanligvis påfører jeg produktet om kvelden og våkner opp til fin farge morgenen etter. Perfekt også å påføre om morgenen etter netter med lite søvn. Gir jevn farge. Anbefales!

 • 5
  Verdt pengene

  Postet av Mathilde den 21st Jul 2016

  Denne ga en frisk brunfarge og glød! Føler meg fresh uten sminke også. Synes den er verdt pengene. Jeg har veldig lys hud så jeg trengte bare 1 omgang for å fargen jeg ønsket = drøy i bruk :) Jeg er kjempe fornøyd!