null
22 Jul 2014 | Postet av skinlove

KAMPANJE: After Sun-heltene fra Pai Skincare

Denne uken gir vi dere et knalltilbud på to supereffektive, superpleiende produkter fra Pai Skincare. Nærmere bestemt på Rosehip BioRegenerate Oil og Comfrey & Calendula Calming Body Cream, 200ml.

Nå gir vi deg kr. 130 ,- i avslag når du kjøper dette settet.

Hvorfor bry seg om After Sun-pleie?

Produkter som disse er både pleiende, beroligende og reparerende, akkurat hva vi trenger etter å ha tilbragt tid i solen. Det er ingen hemmelighet at solen er en av de faktorene som kan ha størst skadevirkninger på huden vår og selv om det aller tryggeste er å oppholde seg så lite som mulig i solen, så er vi her i Norden veldig glade i å kaste klærne så snart sola titter frem. Mange glemmer kanskje at huden trenger ekstra pleie etter en lang dag med soling? After Sun pleier og reparerer, og hjelper også til at du holder brunfargen litt lengre.

Hvorfor kaller vi disse to produktene for "After Sun- Heltene"?

Rosehip BioRegenerate Oil(nylig omdøpt til "nuppeoljen" av blogger Hilde Christina) inneholder en rekke omegaer som er nødvendige for å aksellerere hudens naturlige prosesser og å regenerere skadde celler.

Comfrey & Calendula Calming Body Cream er rik på betennelsesdempende ingredienser samtidig som dens økologiske planteoljer gir tilbake tapt fuktighet i huden.

De reparerende egenskapene til disse produktene gjør at de sammen er den perfekte After Sun.

Slik bruker du de som After Sun-pleie:

1. Påfør en liten mengde Rosehip BioRegenerate oil inn i ren, tørr hud og massér inn i huden

2. Følg på med Comfrey & Calendula Calming Body Cream for dypt fuktighetsgivende effekt.

Kjøper du disse to i After Sun-pakken vår får du de nå til kr. 418,- (ordinær pris 548 kr). Du får altså kr. 130,- avslag. Vi har bare et begrenset antall av disse pakkene, så vær tidlig ute om du ønsker tilbudet - først til mølla!

Du finner de i butikken vår ved å klikke her.

Det siste fra bloggen