null
12 Sep 2013 | Postet av skinlove

KAMPANJE: 15% rabatt på Suki Skin Care Concealer og Foundation ut Søndag

Vi må nok bare innse at sommeren nå er over og at den avslørende høstsola står lavere og lavere på himmelen...

I disse tider er det deilig å ha tilgang på disse naturlige skjønnhetene fra Suki Skin Care for å jevne ut hudtonen og gi ekstra glød til ansiktet!

Vi gir deg 15% rabatt på Suki Tinted Active Moisturizer og Suki Correct Coverage Concealer ut søndag 15.09. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Suki Tinted Active Moisturizer

Denne kommer i to farger og er en lett foundation/ farget dagkrem basert på Suki Balancing Day Lotion og 100% naturlige mineraler. Kremen virker balanserende, betennelsesdempende, jevner ut fargenyanser og reduserer rødhet. Den er spekket med vitaminer, antioksidanter og naturlige ingredienser som pleier og styrker huden. Hvitpil demper betennelser og roer ned huden mens nype og jojoba tilfører næring som forebygger aldringstegnene. Kremen har en naturlig solfaktor 15. Kan brukes av alle hudtyper. Har du tørr hud kan du påføre din vanlige dagkrem først.

Kan brukes på flere måter:
Concealer: Kremen påføres på flekker der du ønsker å jevne ut hudtonen, for eksempel under øynene eller rundt nesevingene.
Farget dagkrem: Blandes ut med dagkrem for en lettere dekning og glød.
Foundation: Påføres alene som en dagkrem for økt dekning og glød.

Fargene: Mineralene som gir farge til kremen tilpasser seg i viss grad til den enkeltes hudtone og derfor tilbys det kun to fargenyanser.

Porcelain(du finner den HER): Passer til lys til medium hudtone. Natural(du finner den HER): Passer til medium til gylden hudtone.

Suki Correct Coverage Concealer

Denne concealeren med kremete konsistens dekker elegant over ujevnheter i huden samtidig som den styrker, korrigerer og pleier huden din. Påfør den med fingertuppen under øynene, rundt nesen eller andre steder i ansiktet hvor du ønsker å jevne ut hudtonen.
Med sine naturlige ingredienser fungerer denne concealeren anti-inflammatorisk, anti-septisk og balanserende mens den utjevner fargeforskjeller, reduserer rødme og minimerer porene. Kremen er fylt med antioksidanter fra bl.a. koffein, sheasmør og solskikkeolie, som forynger og styrker huden. Lett å påføre.

Kommer i praktisk miljøvennlig etui med speil og i to fargevarianter: Buttercream og Honey.
Buttercream har en lys beige farge som tilpasser seg fint til alle lyse og medium lyse hudtoner.
Honey passer til mørkere hudtyper og solbrun hud.

Det siste fra bloggen