null
 • Suki Tinted Active Moisturizer CREAM, 30 ml
 • Suki Tinted Active Moisturizer CREAM, 30 ml
 • Suki Tinted Active Moisturizer CREAM, 30 ml
 • Suki Tinted Active Moisturizer CREAM, 30 ml

Suki Tinted Active Moisturizer CREAM, 30 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

699.00,-

Vi er midlertidig tom for mange produkter av Suki, men de kommer snart inn igjen. Vi håper at de er på plass i hyllene i løpet av sommeren.
Klikk på knappen «Send meg beskjed ved påfyll» så får du en mail så snart varen er tilbake.
Trenger du tips til alternative produkter i mellomtiden så kan du kontakte oss på  Skriv litt om hudtypen din i tillegg til hvilke produkter du ønsker alternativer til så hjelper vi deg gjerne :) "Den beste av alle fargede fuktighetskremer/BBs/CCs som er å få kjøpt i Norge. Selv for min tørre hud inneholder den nok fukt. Den dekker bra til hverdags, til kveldsbruk trenger jeg litt mer dekkevne, men da er det nok å bruke en concealer og et setting powder oppå så er jeg klar for de sene timer. En absolutt må-ha! " - Anniken

Farget dagkrem laget av naturlige ingredienser basert på Suki Balancing Day Lotion og naturlige mineraler.

Kremen virker balanserende, betennelsesdempende, jevner ut fargenyanser og reduserer rødhet. Den er spekket med vitaminer, antioksidanter og naturlige ingredienser som pleier og styrker huden.

Hvitpil demper betennelser og roer ned huden mens nype og jojoba tilfører næring som forebygger aldringstegnene. 

Fargene:

Mineralene som gir farge til kremen tilpasser seg i viss grad til den enkeltes hudtone og derfor tilbys det kun to fargenyanser.

Cream (tidl. Porcelain): Passer til lys til medium hudtone.

Natural: Passer til medium til gylden hudtone.

 

 

rose centifolia (provence rose) concentrate†◊, helianthis annuus (sunflower) seed oil†, alcohol (from sugar cane denatured with lavender oil) †, cetearyl alcohol, cera alba (beeswax) †, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil†, salix alba (willow) bark extract, vitis vinifera (grape) seed oil, oryza sativa (rice) bran oil, acacia catechu gum†, anthemis nobilis (roman chamomile) flower oil, vigna aconitifolia (moth bean) seed extract, corylus avellane (hazel nut) seed oi, borago officinalis (borage) seed oil, echinacea pururea (echinacea) flower extract, butyrospermum parkii (shea) butter, tocopheral, chamomilla recutita (matricaria) flower/leaf extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, aloe barbadensis (aloe) lead powder†, matricaria recutita (german chamomile) flower oil, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, squalene, lecithin, xanthan gum, maltodextrin, sodium borate, fragrance (parfum)*, linalool*, contrenllol*, geraniol*, limonene*, farmesol*, citral*, eugenol*. may contain: ci 77891 (titanium dioxie), ci 77491, 77492, 77499 (iron oxides).

*components of 100% pure natural fragrance and/or steam-distilled/ cold-pressed essential oils.

◊high potency rose concentrate®.

†total certified organic content: 40.82%
 • 5
  Ny favoritt

  Postet av Ingrid F den 3rd Jul 2020

  Denne har blitt en ny favoritt. Veldig praktisk med foundation og dagkrem i ett, og den jevner ut og dekker godt. Jeg påfører den med skin2skin foundation brush fra rms. Om sommeren blander jeg den lyseste tonen med litt av den mørke, alt etter hvor mye farge jeg har fått i sola, og det fungerer kjempebra. Elsker denne :)

 • 5
  Så fornøyd!

  Postet av Marthe den 2nd Nov 2019

  Dette er akkurat det jeg ville ha! En lett foundation/farget dagkrem som dekker litt, uten at jeg kjenner at den er på huden. Jevner ut huden og ser helt naturlig ut. Jeg har lys hud og denne fargen fungerer bra. Kunne vært enda litt lysere, men det går.

 • 4
  Must have

  Postet av Caroline den 3rd Feb 2016

  Har lenge vært på jakt etter en foundation som ikke legger seg som et lag utenpå min kombinasjonshud. Denne er en lifesaver - den har utrolig god dekkevne, lett å påføre samt at den holder seg fin hele dagen. Det er også godt å vite at den er et rent produkt som ikke gjør den sensitive huden min noe vondt. Veldig fornøyd! Dette er sikkert fjerde eller femte gang jeg bestiller den :)

 • 5
  Himmelsk produkt

  Postet av Ida Marie Evensen Jonassen den 14th Dec 2015

  Har i mange år slitt med uren og oljete hud, prøvd alle hudprodukter og selvsagt sminke som dekker, men har aldri funnet et produkt som jeg har kjøpt omigjen om det er tomt. Denne foundationen har jeg kjøpt 7-8 ganger nå og jeg elsker den.. Den holder seg hele dagen, lett å påføre, lett å ta av og viktigst av alt, den dekker urenhetene mine <3 My life saviour! Eneste minuset jeg kan gi den er at den er litt dyr.. Men får hvertfall litt av pengene tilbake ;D