null
Julegavetips - gavesettene
7 Dec 2022

Julegavetips - gavesettene

Vårt beste julegavetips er å gi noe som gleder, begeistrer – og ikke minst: er nyttig! Velger du en av gavepakkene våre, er du i alle fall garantert en nyttig gave, og vi er ganske sikre på at den kommer til å glede og begeistre også. Nedenfor får du en presentasjon av noen av gavesettene vi har i nettbutikken vår.

Naturlig oppfrisket – dusjsåpe og bodylotion fra Weleda


Med sin fargeglade emballasje og gode dufter er produktene fra Weleda er lette å kjenne igjen. En av nyhetene våre i denne serien er gavepakken Refreshed by Nature. Her finner du kroppsvask og bodylotion i full størrelse (200 ml) med oppkvikkende og forfriskende duft av sitrus. Duften kommer fra ekte eteriske oljer. Dusjkremen har en kremete, fin konsistens som skummer lett, og den renser skånsomt uten å tørke ut huden. Bodylotionen gir rikelig med fukt samtidig som den trekker raskt inn i huden. Perfekt kombinasjon for en frisk start på dagen. Dette settet passer til alle hudtyper.


Hverdagshelter fra Weleda

Gavesettet Everyday Treat inneholder en Skin Food bodylotion i full størrelse (200 ml) og en Skin Food multikrem for ansikt og kropp (30 ml). Multikremen Skin Food er Weledas mestselgende produkt og har nærmest oppnådd kultstatus blant makeupartister og kjendiser. Den fungerer svært godt for tørr til meget tørr hud. Siden denne kremen er så fyldig og næringsrik, kan den også fint fungere som highlighter for ekstra glød.

Når det gjelder Skin Food bodylotion, gir også denne masse fukt samtidig som den trekker godt inn i huden. Begge produktene er drøye i bruk og gir langvarig effekt, og vi nøler ikke med å kalle dem både hverdagshelter og nærmest uunnværlige støttespillere i vinterhalvåret. Duften er mild og litt sitrusaktig. Passer for både kvinner og menn.


Pai Rosehip Radiance Duo – gavepakken som gir myk hud med glød

Nypeoljen Rosehip Biogenerate fra Pai er et av de mest populære produktene i hele serien til Pai og har fått så mange gode produktomtaler fra kundene våre. I denne pakken får du 10 ml Rosehip Biogenerate i flaske med pipette, som gjør den enkel å dosere. I pakken finner du også Light Work, en oljerens (28 ml) som er laget for å fjerne urenheter og sminke fra selv den mest sensitive hud, inkludert øyenpartiet. Etter en god rens med Light Work masseres noen få dråper Rosehip Biogenerate olje inn i ren og fuktig hud. Denne kombinasjonen er nærende for huden så vel som styrkende og reparerende, så dette kan fort bli en liten hudpleiemessig redningsplanke gjennom vinteren. Produktene passer alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

I tillegg er dette faktisk produkter med fornøydhetsgaranti – har du brukt dem i inntil 30 dager uten å bli tilfreds med effekten, får du enten pengene tilbake eller bytte i andre produkter som kan passe bedre. 


Pai Brighter Glow Trio

denne gavepakken kommer et fantastisk trekløver som renser, fukter og gir huden næring. I tillegg til de to produktene fra Duo-gavepakken over finner du i ansiktskremen C 2-Believe (10 ml), en lett og silkemyk krem med den sterke antioksidanten C-vitamin som sentral ingrediens. Alle disse produktene har innhold som beskytter, nærer og gir glød, men også kan bidra til å redusere hudens aldringstegn. En godt renset og fuktet hud vil stort sett alltid se friskere og yngre ut enn en dehydrert og ustelt ansiktshud, og med ingredienser som C-vitamin og hyaluronsyre er man enda bedre rustet i kampen mot uønskede aldringstegn. Denne gavepakken er også en fin introduksjon til de ulike produktene siden de kommer i en mindre gavestørrelse.

Dette settet passer alle hudtyper, også sensitiv hud. 


BYBI Beauty Soft Skin Kit


Denne gavepakken inneholder tre produkter for ansiktspleie i ministørrelse – perfekt for å bli kjent med BYBIs nydelige hudpleieunivers. Ansiktsrensen Milk Melt inneholder antioksidanter, havre og aloe vera. Det trengs bare en liten mengde for hver vask, så denne er drøy i bruk. Toneren Mega Mist har blitt kalt redningen for sensitiv og dehydrert hud. Hyaluronsyre er et vesentlig virkestoff i denne. Til slutt påføres nattkremen Night Nutrition. Som en god nattkrem skal gjøre, jobber den i det stille mens du sover, slik at du våkner til en myk, fuktet og glødende hud. Kremen passer for alle hudtyper, og er ekstra fin for tørr, sensitiv og irritert hud. Og så må vi jo bare kommentere den superlekre rosafargen på emballasjen til dette settet. Et lite feel good-blikkfang på baderomshyllen!


BYBI Skin Glow Booster Set
En samling av tre virkningsfulle boostere - Bakuchiol, Strawberry og Blueberry.
Dette Booster-settet er perfekt alle årstider og alle hudfølelser (sensitiv, tørr, flakete, livløs, sliten etc.) Hver booster vil utgjøre hver sin fordel i hudpleierutinen din for å få en sunn og fornøyd hud.
BYBI Boosters er som kosttilskudd for huden og kan blandes inn i eksisterende fuktighetskremer og serum, eller brukes rett opp på huden for å gi en kraftfull næring.


BYBI Sculpt & Smooth Skin Boost Set


Et fargerikt gavesett med boostere og ansiktsmassasje. Boosterene er plantebaserte og veganske. De kan brukes morgen og kveld sammen med Massage Tool for å gi fukt og gi en mer spenstig hud.

Det siste fra bloggen