null
 • INFINITY-face-&-body-serum-lotion-med-hyaluronsyre-menn-hele-familien-1
 • Karmameju INFINITY face & body serum-lotion, 300 ml
 • Karmameju INFINITY face & body serum-lotion, 300 ml
 • Karmameju INFINITY face & body serum-lotion, 300 ml
 • INFINITY-face-&-body-serum-lotion-med-hyaluronsyre-menn-hele-familien-1
 • Karmameju INFINITY face & body serum-lotion, 300 ml
 • Karmameju INFINITY face & body serum-lotion, 300 ml
 • Karmameju INFINITY face & body serum-lotion, 300 ml

Karmameju INFINITY face & body serum-lotion, 300 ml

539.00,-
UPC:
5710334017401

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

En lettvektig allsidig fuktighetskrem med hyaluron for ansikt og kropp fra Karmameju.

Funksjon: Fuktighetskrem for ansikt og kropp, med hyaluronsyre, gir dyp fukt, beroliger irritert og sensitiv hud, kan brukes av hele familien, perfekt underlag før solkrem, perfekt aftersun, parfymefri og dermatologisk testet.

Hudtype: Passer til alle, spesielt god til sensitiv hud.

Nøkkelingredienser: Hyaluron, kapers, oliven, aloe vera og fikenkaktus. 

Duft: Parfymefri, men ingrediensenes naturlige duft minner litt om en mild melonduft.

Standarder: Økologiske, naturlige og veganske ingredienser.

Opplev naturlig pleie med Karmameju INFINITY face & body serum-lotion.

INFINITY er en lettvektig og hurtigabsorberende fuktighetskrem med hyaluronsyre som kan brukes både i ansikt og på kropp. Den er uten parfyme eller tilsatte duftstoffer og kan brukes av hele familien. Sammensetningen av ingredienser gir den en rik antioksidant-effekt og virker dempende og lindrende på irritert og sensitiv hud. Selv om den ikke er tilsatt parfyme eller duftstoffer så gir de naturlige ingrediensene i seg selv en mild, søtlig duft. Den kan minne litt om melon syns vi her i Skinlove.

Karmameju INFINITY face & body serum-lotion ble i utgangspunktet utviklet for å kunne være et perfekt underlag før påføring av solkrem, og som en effektiv, beroligende aftersun etter soling. Den er så deilig og brukervennlig at vi tipper at dette blir en favoritt for mange hele året. 

 • Dermatologisk testet og uten parfyme
 • Mykgjørende fuktboost
 • Topp-til-tå pleieprodukt
 • Egnet for hele familien

INFINITY er dermatologisk testet for sensitiv hud, egnet for hele familien og de som ønsker hudpleie uten potensielle duftallergener. INFINITY har en naturlig og sanselig duft av oliven, aloe vera og fikenkaktus fra bærekraftig sertifiserte leverandører på italienske marker.

Multifunksjonelle INFINITY er formulert med styrkende antioksidanter, fuktighetsgivende hyaluronsyre, økologisk aloe vera, samt beroligende kamille- og ringblomstekstrakt for å hjelpe med å berolige huden. INFINITY ansikts- og kroppsserum-lotion inneholder vårt bioaktive Skin-Relief-Complex av kapers-, fikenkaktus- og olivenekstrakt, klinisk dokumentert for sin lindrende og antioksidantvirkning som beroliger og aktiverer hudens naturlige immunforsvar.

Anbefalt bruk: 

Bruk den daglig, eller etter behov, på kropp og ansikt.

Ansikt: Bruk som serum under dagkrem/solkrem, som lett dagkrem, og/eller i et tykt lag som en fuktighetsgivende maske for natten.

Kropp: Bruk som lett-absorberende fuktighetspleie etter behov. Kan også brukes sammen med HERO pH solution for de som ønsker spesielt beroligende pleie og/eller som parfymefritt alternativ til PRE- & AFTERSUN for hele familien. Kombiner med din bodylotion, balm eller body oil for å oppnå dypt nærende pleie når huden er tørr.

Alle ingredienser Aqua/water/eau, ºaloe barbadensis (aloe vera) leaf extract, ºtriticum vulgare (wheat) germ oil, sodium hyaluronate, capparis spinosa (caper) fruit extract, opuntia ficus indica (prickly pear) extract, olea europaea (olive) leaf extract, pentylene glycol, acacia senegal gum, glycerin (vegetable), xanthan gum, chamomilla recutita (chamomile) extract, calendula officinalis extract, algin, sodium dehydroacetate, glyceryl caprylate, sodium levulinate, sodium anisate, maltodextrin, citric acid. / ºOrganic ingredients. Ingredienslisten kan ændre sig eller variere. Se altid ingredienslisten på produktemballagen.