null
 • Karmameju RENEW Face Brush en tørrbørste for ansikt som stimulerer og eksfolierer skånsomt fast hud og motvirker mørke ringer.
 • Karmameju RENEW face brush
 • Karmameju RENEW face brush
 • Karmameju RENEW face brush
 • Karmameju RENEW face brush
 • Karmameju RENEW Face Brush en tørrbørste for ansikt som stimulerer og eksfolierer skånsomt fast hud og motvirker mørke ringer.
 • Karmameju RENEW face brush
 • Karmameju RENEW face brush
 • Karmameju RENEW face brush
 • Karmameju RENEW face brush

Karmameju RENEW face brush

499.00,-
UPC:
5710334014639

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

RENEW er Karmamejus myke tørrbørste til ansikt, hals og dekolletage. Børsten eksfolierer mildt selv på de mest sensitive hudområdene rundt øynene. Tørrbørsten er med på å stimulere blodsirkulasjonen i det ytterste laget av huden og hjelper blant annet til å redusere og forebygge hevelser og mørke ringer rundt øynene.

Tørrbørsting kan også bidra til å glatte ut fine linjer og rynker. Ved hjelp av tørrbørsting kan du forbedre hudens fasthet, fremme lymfedrenasje og sitte igjen med en glattere og renere hud. Karmameju kaller tørrbørsten for svaret på et "lite naturlig ansiktsløft" i den daglige hudpleierutinen.

Slik fungerer det:

Når bindevevet stimuleres så vil blodsirkulasjonen i området øke og lymfesystemet aktiveres. Tørrbørstingens milde stimulering av huden lar blodsirkulasjonen komme helt ut i de ytterste hudlagene, hvor de små lymfekarene sitter. Lymfesystemet samler opp væske som er til overs og har derfor en drenerende og forebyggende effekt på for eksempel hevelser rundt øynene og oppsamlede avfallsstoffer i vevet. Når huden aktiveres, stimuleres og eksfolieres, kan den bedre ta opp de etterfølgende hudpleieproduktene, samtidig som bindevevet styrkes slik at fine linjer og rynker rundt øynene, i pannen og rundt munnen glattes ut.

Vær forsiktig med vann på børsten og følg rådene for vedlikehold 

Se videre illustrasjon for hvordan du bruker brøsten.

Anbefalt bruk:

Børsten brukes på tørr hud om morgenen, før du begynner på din vanlige renserutine. Forbered deg ved å ta håret bort fra ansiktet og ved å fjerne eventuelle smykker og briller.

For best resultat bruk 6 lette og energiske strøk per område. Områdene kan du se på illustrasjonen til venstre på denne siden.

Børsten anbefales brukt 3-4 ganger i uken og i ca 2-3 minutter per gang, avhengig av hvor sensitiv huden din er. Huden rundt øynene er ekstra sensitiv så det er viktig å være ytterst varsom med myke børstestrøk. Unngå å rive i huden.

Etter tørrbørstingen kan du rense huden som vanlig. Karmameju anbefaler at du drikker et stort glass vann etter børstingen for å hjelpe til å hydrere huden innenfra.

 

GUIDEN - Følg tallene på illustrasjonen

1 / Dekolletage – børst fra bryst og skuldre i retning mot midten av kragebenene.

2 / Hals – strekk halsen og løft haken. Børst med lange strøk i nedadgående retning mot kragebenet.

3 / Kjevelinjen – løft haken for å stramme huden. Børst med energiske oppadgående strøk under kjevelinjen.

4 / Hake – trekk underleppen inn for å stramme huden. Børst i omvendte U-bevegelser fra midten og ut.

5 / Kinn – strekk huden ved å bevege munn og kjeve i motsatt retning av området som børstes. Børst i omvendte U-bevegelser i en opp- og utadgående retning.

6 / Overleppe – bruk korte og energiske strøk fra midten av leppen i en utadgående retning.

7 / Nese – børst fra siden av nesen og nesetippen i oppadgående retning.

8 / Øyeområdet – børst bryn og området rundt øynene med milde, sirkulære bevegelser.

9/ Tinninger – børst med små korte strøk fra øyets ytre kant, mot tinningen.

10 / Det tredje øye (glabella) – børst med korte strøk i oppadgående retning mellom brynene.

11 / Panne – børst hele pannen med strøk fra midten mot tinningen.

12 / Ansiktets profil – avslutt tørrbørstingen med lange strøk foran og bak ørene i nedadgående retning mot kragebenet.

 

Vedlikehold av børsten:

Rens børsten etter hvert bruk. Dra tommelfingeren igjennom børstehårene slik at alle hudpartikler fjernes. 

Vask deretter busten med en mild såpe. OBS! Vær veldig forsiktig med vann og unngå (så godt du kan) at det kommer (så mye) på treverket av børsten. Vi pleier å ta litt vann + mild såpe i håndflaten (lag på en måte en kopp med håndflaten) og så rører vi busten rundt i vannet. Det kan være du må gjenta prosessen noen ganger. Siste runden tar vi bare vann i håndflaten før vi snurrer busten rundt. Så setter vi den til tørk med busten vendt nedover, slik at vann ikke renner ned på treet. La den tørke uten kontakt med direkte varme.  

Det er helt normalt at huden blir lett rød etter børsting, men vær forsiktig slik at du ikke børster for hardt og får irritert, sensitiv og skadet hud. Vær spesielt forsiktig rundt føflekker og lignende som står ut fra hudens overflate. Ikke bruk børsten om den ikke har vært vasket innen den siste uken

Børsten er laget av bærekraftig dyrket og sertifisert bøk. 100% naturlig geitehår. Tradisjonelt håndværk, laget i Tyskland.