null
 • Rahua Leave-In Treatment hårkur, 60 ml

Rahua Leave-In Treatment hårkur, 60 ml

(5 reviews) Skriv en omtale

549.00,-

Leave-in-behandling som reparerer selv de mest skadde hår, beskytter håret mot å knekke under styling, føning, utretting og børsting.

Egenskaper:

 • Silikonfritt  leave-in-produkt som styrker håret, samtidig som det gir en glansfull og lett finish.
 • Rik på økologiske og 100 % naturlige ingredienser.
 • Rahuaoljens molekyler går dypt inn i håret og gjenoppretter selv det mest skadde hår, styrker hårstråene og gjør håret mykt og skinnende.
 • Ungurahuaolje, rik på foryngende Omega9-olje, trekker ned og inn i hårrøttene og styrker hårets feste.
 • Quinoa bidrar til å reparere og holder på fuktigheten i håret. 
 • Ekstrakt fra grønn te reduserer solskader.
 • Uttrekk fra bringebærbuskens blader gir håret kraftige antioksidanter som nærer og reparerer skadet hår. 

100% naturlig, 100% vegan.

 Fri for syntetiske stoffer, parabener og sulfater. Glutenfri


Økologisk hårpleie basert på rahuaoljen fra Amazonas regnskoger. Rahuaoljen har blitt brukt av kvinner i Quechua - Shuar stammen i Ecuador siden oldtiden, og antas å være hemmeligheten bak deres vakre og tykke hår.

Anbefalt bruk:

Påføres i håndkletørket hår med fokus på tupper og lengder.

Unngå hodebunnen.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

aqua, Organic camellia sinensis (green tea) leaf extract*, Organic rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, Organic rubus idaeus (raspberry) leaf extract*,Organic aloe barbadensis leaf extract*, oenocapus bataua (rahua, unguarahua) oil, behentrimonium methosulfate (colza oil), cetearyl alcohol (coconut oil), helianthus annuum (sunflower) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, glycerin, butyrospermum parkii (shea butter), stearalkonium chloride (plant derived), saccharum officinarum (molasses) extract, panthenol, glycine, bursera graveolens (palo santo) oil, vanilla planifolia fruit extract, potassium sorbate (plant derived), Organic hydrolyzed quinoa
 • 3
  Usikkert....

  Postet av Caroline den 1st Apr 2018

  Jeg vet faktisk ikke om denne gjorde noen forskjell for meg...? Jeg brukte den mest i hårtuppene etter vask og før føning og glatting, men det er umulig å si hvordan håret mitt ville vært uten å ha brukt denne i underkant av et år. Jeg merker ingen forskjell nå som jeg har stoppet. Jeg merket heller ingen forskjell fra før jeg begynte å bruke den, men da brukte jeg andre produkter for å beskytte mot varme. Det gode med den er at den varer veldig lenge, innholdet er sunt og godt, og den lukter nesten ingenting når den har tørket inn i håret. Det dårlige er prisen - ihvertfall siden den ikke gjorde noen forskjell for meg.

 • 5
  Fra lykketroll til lykkelig hår

  Postet av Janne den 22nd Jan 2018

  Håret mitt har alltid vært tynt og fint, ikke noen bugnende manke akkurat, men i det minste lett å style. Jeg har en kort frisyre - den stilen som kalles pixie. Etter at jeg rundet 40, forandret hårstrukturen seg - håret ble tørrere og mer uregjerlig; nå står det til alle kanter, og jeg kan fort se ut som et forvokst lykketroll (føler jeg iallfall selv). De stylingproduktene som jeg kunne bruke før, fungerer ikke mer.

  Denne hårkuren har faktisk gjort ende på lykketrolltendensene. Når jeg bruker denne, blir håret mykt og medgjørlig og mye lettere å ordne i de fasongene som jeg vil - ikke som håret selv vil. Det er en kostbar hårkur, men den er svært drøy i bruk, særlig i kort hår, naturligvis, så jeg synes den er verdt prisen. Konsistensen er myk og lett å jobbe med. Nøytral duft som ikke gjør noe utav seg. Kjempeglad for at jeg oppdaget denne!

 • 5
  Wow

  Postet av Marion den 7th Jul 2017

  Denne er faktisk utrolig drøy, har hatt den en liten stund nå, men den ser nesten ubrukt ut, og jeg sparer ikke på det med mitt lange hår. Håret mitt er ekstremt tørt etter jeg tok permanent, selv når håret er vått etter vask er tuppene tørre, og det med olje i! Ingen oljer eller noe har klart å holde det samlet og kontrollert før denne. Håret mitt er faktisk mykt igjen!!
  Jeg ventet lenge med å kjøpe den pga prisen, men jeg kommer ikke til å nøle igjen når den går tom. Den er så innmari verdt det!

 • 5
  Drøy og effektiv!

  Postet av Monica den 6th Dec 2016

  Jeg kjøpte denne for første gang i januar, og har brukt den etter hver hårvask siden da, og det er først nå i desember jeg ikke tør vente lenger på å bestille en ny! Denne er fantastisk drøy, og da jeg har halvlangt hår som har gått igjennom en prosess med rødt hår til blondt hår, og til rødt hår igjen er denne gull verdt for at håret mitt skal holde seg pent og rolig. Jeg har hår som har lyst til å krølle seg og dermed blir lett brusete, men denne holder håret i sjakk. Håret blir glansfullt og silkemykt. Jeg elsker den!

 • 5
  Mirakel produkt!

  Postet av Katerina den 15th Aug 2016

  For et fantastisk produkt! Mitt krøllete og tørre hår ELSKER denne kuren. Har prøvd alt oljer, balsamer ..... for at håret mitt blir glansfullt og sunt. Ingenting var bra nok. Jeg kjøpte denne kuren og da den kom tenkte jeg...for en liten krukke? Jeg har brukt kuren 3 -4 ganger i uka siden januar og jeg har fortsatt litt til. Utrolig! Denne gjør virkelig jobben sin og er verdt penger. Rett og slett mirakel produkt!