null
 • Odylique Gentle Herb Shampoo passer for alle hårtyper, og til og med for farget hår. Den er ideell for deg som har sensitiv hodebunn og kan brukes dersom du har psoriasis, dermatitis eller eksem. Denne unike sjampoen er proppet med naturlige ingredienser og er helt fri for SLS, SLES, parfyme, kunstige konserveringsmidler og salt.

Odylique Gentle Herb Shampoo

(7 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Balanserende og mykgjørende sjampo for alle hårtyper. Dette er den første sjampoen for sensitiv hodebunn som ble økologisk sertifisert av Soil Association!

Denne unike sjampoen er proppet med naturlige ingredienser og er helt fri for SLS, SLES, parfyme, kunstige konserveringsmidler og salt.

Odylique Gentle Herb Shampoo passer for alle hårtyper, og til og med for farget hår. Den er ideell for deg som har sensitiv hodebunn og kan brukes dersom du har psoriasis, dermatitis eller eksem.

Det rike innholdet av næringsrike og naturlige ingredienser, og det totale fravær av hardføre og syntetiske ingredienser, gjør at mange opplever at de ikke trenger å bruke balsam etter sjamponeringen.

Anbefalt bruk: 

Masseres inn i hår og hodebunn. La urter og oljer få lov til å virke i 2-3 minutter før du skyller grundig. Dette hjelper til med å holde hodebunnen sunn og fri for flass, og du unngår å måtte bruke balsam etter sjamponeringen.

Aktive ingredienser:

 • Styrkende kjerringrokk
 • Mykgjørende kokosnøttolje
 • Beroligende kamomille
 • Biodynamisk nesle for sunn hodebunn
 • Rosmarin for glød
 • Fuktighetsbevarende Aloe Vera

Andre egenskaper:

 • 100% naturlig, 70% økologisk
 • Uten hvete, melkeprodukter, soya, allergifremkallende nøtteoljer
 • pH 5,5 – hudens egen pH-verdi
 • Vegan
 • Resirkulerbar emballasje
Aqua, Coco glucoside, Cocos nucifera oil*, Sodium lauroyl lactylate, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Chamomilla recutita flower extract*, Equisetum arvense extract*, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Urtica dioica extract*, Glycerine**, Lecithin*, Alcohol*, Levulinic acid, Lactic acid, P-anisic acid, Sodium levulinate, Xanthan gum.

På engelsk:Aloe vera juice*, Gentle cleansers from coconut & corn glucose, Coconut oil*, Chamomile*, Nettle*, Horsetail* & Rosemary* herbs, Sunflower (non-GM) lecithin*, Sugar cane alcohol*, Plant origin stabilisers. *Organically grown & produced **Organic origin (70%)
 • 4
  Veldig grei shampoo :)

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Jeg klør og flasser av alle shampooer som inneholder parfyme og er på stadig jakt etter den perfekte shampooen som ikke gir meg noen problemer og som også scorer høyt på brukervennlighet og velvære. Denne shampooen var da et naturlig valg og jeg synes ikke at den skuffet, men den gjorde kanskje ikke så mye mer heller. Lukta er helt grei, skumminga er helt grei og håret blir helt greit etterpå. Prisen er også fin. Jeg kommer nok til å vende tilbake til denne fordi jeg tåler den og den for så vidt var en veldig grei shampoo, men er fortsatt på jakt etter "stjerna". Det trakk litt ned at den er litt flytende og ikke så veldig drøy i bruk.

 • 4
  God shampo

  Postet av Malin Bruset den 23rd Dec 2018

  Veldig god shampo. Trenger ikke å bruke balsam med denne. Føles friskt og luftig etter vask. Men etter å ha brukt den en periode så får jeg en hodebunn som flasser og klør litt. Har aldri flasset før. Mulig det er noe jeg reagerer på.

 • 5
  Ypperlig!

  Postet av Monica den 25th Jun 2017

  Har brukt denne fast et års tid nå og har ingen planer om å bytte! Bruker den sammen med Rahua balsam og kur og håret holder seg fint lenge! Trenger ikke vaske håret mer enn 2 til 3 ganger i uka, nle som er fint når en farger håret rødt, da den fargen slipper så fort. Har en hodebunn som klør lett, men ikke av denne:)

 • 2
  Tålte den ikke desverre

  Postet av Tina den 4th Dec 2016

  Her i huset begynte vi dessverre å klø og flasse veldig av denne, det var dumt. Men lukta er god da!

 • 5
  Babymykt, rent og fantastisk

  Postet av L den 26th Jan 2016

  Denne shampoen er så ren, og så mild at den må virkelig kunne passe for alle - selv de med den mest sensitive hodebunn. Selv har jeg tykt, tørt og vanskelig hår og må alltid bruke shampoer tilpasset tørt eller skadet hår, ellers blir håret helt umulig å gre igjennom etter vask. Jeg kjøpte denne shampoen på tilbud da min vanlige shampo var utsolgt, og ble veldig overrasket - 1) Fordi den faktisk ikke gjorde håret mitt umulig å gre etetr vask selv om den ikke er en shampo spesielt tilpasset til tørt hår og 2) Fordi den var så babymyk, og skummet den lager føles helt fantastisk! Supermykt som babyshampo, og håret blir veldig rent, men alikevel er den så utrolig MILD! Dette er den første shampoen jeg noen har kunnet bruke som ikke er spesielt for tørt hår, kun fordi den er så skånsom. Jeg har ingen problemer med sensitiv eller irritert hodebunn, men denne er likevel en vinner i min bok. Dette er shampoen jeg skal bruke på mine barn når den tid kommer, og jeg anbefaler den til alle foreldre å bruke på sine små barn - og på seg selv ;-) (Eneste minus er at den kunne vært større, men mitt svære lange hår varer den ikke så alt for lenge...)

 • 4
  Kjempe bra!

  Postet av Majka den 18th Dec 2015

  I begynnelsen føltes det litt som å smøre smoothie I håret, men shampooen funker kjempe bra. Både hodebunnen og håret mitt likte denne shampooen mye bedre enn andre jeg har prøvd. Det eneste dummeste med den er at den ikke kan stå kjempe lenge, og jeg bruker lite shampooen, så jeg måtte kaste den før den var tom.
  Shampooen hjelper også mot flass.

 • 5
  Fjerner tørr hud

  Postet av Merete den 14th Sep 2015

  Denne sjampoen har etter kort tid fjernet tørr og irritert hud i hodebunnen min. Må skylles ut ekstra lenge for at ikke håret skal bli fort fett etter vask.