null
 • Odylique Baby Gentle Wash & Shampoo en mild, fuktighetsgivende såpe med beroligende aloevera, kamomille og extra virgin olivenolje for å beholde den naturlige fuktighetsbalansen i babyens ømfintlige hud. Kan brukes både i håret og til kroppen. Egner seg fint for atopisk hud. Sertifisert økologisk av Soil Association og har bare naturlige ingredienser. Vegan. Innpakningen er resirkulerbar

Odylique Baby Gentle Wash & Shampoo, 200 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

"Jeg har allerede rukket å bli superfan av denne såpen. Den har en fantastisk god og mild lukt, skummer litt i badekaret (til glede for mini), og viktigst av alt, så reagerer ikke 3-åringen min, som har supersensitiv og atopisk hud, på den. Genialt at det både er shampoo og vask i ett. Huden føles deilig og myk ut etter bruk, elsker den!! Kommer definitivt til å fortsette å bruke denne!"

OBS! Flaskene vi har inne nå er uten pumpe. Ønsker du å få med pumpe så send oss en epost til kundeservice@skinlove.no

En mild, fuktighetsgivende såpe med beroligende aloevera, kamomille og extra virgin olivenolje for å beholde den naturlige fuktighetsbalansen i babyens ømfintlige hud. Kan brukes både i håret og til kroppen. Egner seg fint for atopisk hud.

Odylique Baby Gentle Wash & Shampoo er sertifisert økologisk av Soil Association og har bare naturlige ingredienser. Vegan. Innpakningen er resirkulerbar.

Kommer i to størrelser: 200 ml og 500 ml. 

Aqua, Coco glucoside, Olea europaea fruit oil*, Chamomilla recutita flower extract*, Calendula officinalis flower extract*, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Anthemis nobilis flower oil*, Lavandula hybrida oil*, Glycerine**, Lactic acid, Levulinic acid, P-anisic acid, Sodium levulinate, Sodium lauroyl lactylate, Xanthan gum, linalool*

På engelsk: Aloe vera juice*, Gentle cleansers from coconut and corn glucose, Extra virgin olive oil*, Chamomile* & Calendula herbs*, Essential oils of Chamomile* & Lavandin*, non-palm plant Glycerine**, Plant origin stabilisers

100% natural origin / origine naturelle. *From Organic Agriculture
 • 4
  Et fint produkt med god og mild duft, men barna mine reagerer desverre med kløe på denne.

  Postet av Maria den 10th May 2017

  Mine barn har veldig sensitiv hud, og atopisk eksem og reagerer dessverre med kløe på denne. Ellers en veldig god såpe, som sikkert fungerer utmerket for de fleste.

 • 5
  En favoritt for små og store

  Postet av Kristin J. den 22nd Feb 2017

  Denne har blitt en stor favoritt hos oss! Mild duft og ingen med sensitiv hud reagerer på denne. Fungerer utmerket som shampoo for de små. Har prøvd den som shampoo selv også og håret ble rent og mykt.

 • 5
  Deilig og mild

  Postet av Ellen Cathrine den 15th May 2016

  Jeg har allerede rukket å bli superfan av denne såpen. Den har en fantastisk god og mild lukt, skummer litt i badekaret (til glede for mini), og viktigst av alt, så reagerer ikke 3-åringen min, som har supersensitiv og atopisk hud, på den. Genialt at det både er shampoo og vask i ett. Huden føles deilig og myk ut etter bruk, elsker den!! Kommer definitivt til å fortsette å bruke denne!