null
  • Dr. Bronner Lip Balm Naked, mykgjørende lipbalm helt uten duft.

Dr. Bronner Lip Balm Naked

65.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Mykgjørende lipbalm fra Dr. Bronner's uten duft som er deilig på tørre lepper. Dette kan bli en favoritt!

Funksjon: Lipbalm helt uten duft, reparerer tørre lepper og gir en beskyttende barriere. Kan også brukes andre steder på kroppen hvor huden er tørr

Hudtype: Kan brukes av alle hudtyper

Nøkkelingredienser: Økologisk bivoks, jojoba-, avokado- og hempoljer

Duft: Duftfri

Standarder: Økologisk

Leppebalmene fra Dr. Bronner's, som er laget med økologisk bivoks, gir en beskyttende barriere til leppene uten å bruke noen syntetiske ingredienser. I leppebalmen finner du økologisk jojoba-, avokado- og hempoljer som hjelper til å gi god fuktighet til tørre lepper. Kun de fineste essensielle oljene er brukt for å gi den friske duften.

Alle leppebalmene er sertifisert økologisk ved standarden til USDA National Organic Program, fordi at det som går på leppene dine går også inn i kroppen.

Den myke leppebalmen er super til å reparere tørre lepper, men kan også brukes ellers på kroppen hvor du har tørr og sprukken hud. Bruk de også gjerne på tørre hender og neglebånd, i kinnene og ellers hvor du har tørr hud som trenger deilig fuktighetsgivende pleie.

Hos oss får du leppebalmene i fire forskjellige varianter: peppermynte, sitron/lime, appelsin/ingefær og naked som er uten duft.


Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Organic Beeswax, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Tocopherol

*CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS