null
  • Dr. Bronner Lip Balm Naked

Dr. Bronner Lip Balm Naked

59.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Myk og mykgjørende leppebalm fra Dr. Bronner's uten duft. Dette kan bli en favoritt!

Leppebalmene fra Dr. Bronner's, som er laget med økologisk bivoks, gir en beskyttende barriere til leppene uten å bruke noen syntetiske ingredienser. I leppebalmen finned du økologisk jojoba-, avokado- og hempoljer som hjelper til å gi god fuktighet til tørre lepper. Kun de fineste essensielle oljene er brukt for å gi den friske duften.

Alle leppebalmene er sertifisert økologisk ved standarden til USDA National Organic Program, fordi at det som går på leppene dine går også inn i kroppen.

Den myke leppebalmen er super til å reparere tørre lepper, men kan også brukes ellers på kroppen hvor du har tørr og sprukken hud. Bruk de også gjerne på tørre hender og neglebånd, i kinnene og ellers hvor du har tørr hud som trenger deilig fuktighetsgivende pleie.

Hos oss får du leppebalmene i fire forskjellige varianter: peppermynte, sitron/lime, appelsin/ingefær og naked som er uten duft.


Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Organic Beeswax, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Tocopherol

*CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS