null

Beachkind Natural Lip Balm SPF20, 4,2 ml

95.00,-
Vegansk:
ja
Hudtype:
Sensitiv
Produktkategori:
Solbeskyttelse
Produktkategori:
Leppepomade
  • Beachkind Natural Lip Balm SPF20, 4,2 ml
  • Beachkind Natural Lip Balm SPF20, 4,2 ml
  • Beachkind Natural Lip Balm SPF20, 4,2 ml
  • Beachkind Natural Lip Balm SPF20, 4,2 ml

Naturlig og trygg lipbalm med faktor 20 beskytter leppene mot UV-stråling

Funksjon: Leppomade, lipbalm, faktor 20, beskytter mot UVA og UVB, non-nano mineralfilter. Enkel og påføre og tilfører fuktighet

Hudtype: Kan brukes av alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Kan brukes av hele familien

Nøkkelingredienser: Jojoba, kakaosmør, non-nano sinkoksid

Duft: Mild

Stadarder: Naturlig, vegansk

Beachkind Lip Balm beskytter leppene dine mot de skadelige effektene av UV-stråling med et mineralfilter basert på non-nano sinkoksid. Leppomaden er full av milde, naturlige oljer, smør og voks, noe som gjør den både enkel å påføre samtidig som den gir leppene fuktighet.

Teamet i Beachkind svarer på noen vanlige spørsmål:

Blir man hvit av solkremen?

Svar: Nei! Våre solkremer bruker "usynlig sink" som ikke etterlater noen hvit film, såkalt "white cast", på huden.

Du kan imidlertid få litt hvit farge av vår naturlige leppepomade med solbeskyttelse, som etterlater en lett beskyttende film på leppene.

Hva slags parfyme bruker dere?

Svar: Det står «parfyme» i ingredienslisten på produktene våre og det er fordi vi ikke kan skrive ut «naturparfyme» uten å forklare produktet nærmere, som vi ikke har plass til.

Vår duft er en blanding av naturlige oljer som er veldig mild. Ved utviklingen av duften var vi nøye med å sikre at det ikke var allergifremkallende rester i duftblandingen vi valgte, da dette ellers er vanlig ved bruk av eteriske oljer.

Hvilken type sink bruker dere?

Vi bruker kun non-nano sinkoksid som UV-filter i solkremene våre, som for tiden regnes som det sikreste valget for både menneskers helse, livet i havet og planeten vår.Anbefalt bruk:

Til voksne:
Påfør rikelig med leppomade ca. 20 minutter før soleksponering. Påfør på nytt annehver time eller etter spising/drikking og bading/tørking. Unngå kontakt med øynene.

Til barn:
Påfør rikelig med leppomade ca. 20 minutter før barnet skal ut i solen Ikke glem at det også er lurt med leppomade med faktor selv om man skal bare være i skyggen. Påfør på nytt annenhver time eller etter bading og/eller inntak av mat/drikke for optimal beskyttelse. Unngå kontakt med øynene.


Cera Alba*; Simmondsia chinensis seed oil*; No-nano Zinc oxide; Theobroma cacao seed butter*; Cocos nucifera oil*; Coco-Caprylate/Caprate; Tapioca Starch*; Rubus idaeus seed oil*; Tocopherol; Helianthus Annuus Seed Oil; Parfume. *Ingredients from organic farming.