null
  • Karmameju BUFF Natural Body Brush tørrbørste med naturlig bust øker blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og renser porene
  • Karmameju BUFF Natural Body Brush
  • Karmameju BUFF Natural Body Brush
  • Karmameju BUFF Natural Body Brush tørrbørste med naturlig bust øker blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og renser porene
  • Karmameju BUFF Natural Body Brush
  • Karmameju BUFF Natural Body Brush

Karmameju BUFF Natural Body Brush

469.00,-
UPC:
5710334012703

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Tørrbørste som øker blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller

Funksjon: Forhindrer tørr hud, fjerner døde hudceller, øke blodsirkulasjonen og bidrar til å redusere og forebygge cellulitter.

Materiale: Bærekraftig bøk, myke hestehår, hamp av lær

Standarder: FSC-sertifisert

Vi har også BUFF brush med langt skaft her.

Tørrbørsting forebygger tørrhet og celluitter

BUFF Natural Body Brush er den ideelle "startbørsten" om du ikke er vant til å prosessen med tørrbørsting. Tørrbørsting av huden bidrar til å fjerne døde hudceller, øke blodsirkulasjonen og forhindre tørrhet, samt forebygge og bidra til å motvirke cellulitter. BUFF er med på å forbedre hudens elastitet, øke energinivået og skape balanse og velvære.
BUFF kan brukes under graviditet for å redusere ødem/vannretensjon og lindre kløe.

Bruk BUFF til å dyptrense huden, øke blodsirkulasjonen og stimulere kroppens lymfesystem for å fremme avgiftning. Regelmessig børsting vil bidra til å skånsomt fjerne døde hudceller og rense porene uten å skade de ytre hudlagene.

Tørrbørsting kan også bidra til å bryte ned cellulitter og forbedre muskel- og hudtone. Drikk rikelig med vann for å skylle bort giftstoffer.

Fordeler:

Tørrbørsting har vært praktisert i århundrer over hele verden og av mange forskjellige kulturer. Det er en enkel, lett og rimelig måte å revitalisere din skjønnhetsrutine samt hud-og energinivåer. Brukes det regelmessig, vil tørrbørsting kunne gi resultater raskt.

Anbefalt bruk: 

Karmamejus milde tørrbørster er designet for bruk uten vann eller såpe. Bruk den før du dusjer eller bader som en del av din daglige rutine.

Start med håndflatene eller fotsålene og børst innover fra de ytterste punktene på kroppen din. Børst rytmisk og i jevne, milde strøk mot hjertet.

Gå over hele kroppen din, men unngå ømfintlig hud i ansikt, bryst og utringning. Husk alltid å børste mot hjertet.

Pass på å ikke ta i for hardt og unngå irritert, sensitiv eller skadet hud. Vær ekstra forsiktig rundt utstående føflekker eller skrubbsår.

Etter 3-5 minutter av børsting kan du dusje eller bade. En kald dusj for å aktivere blodsirkulasjonen og gi en sunn glød anbefales.

Karmameju anbefaler å drikke minst 2-3 liter filtrert vann hver dag for å hjelpe til med å rense bort giftstoffer som blir frigjort fra børstingen.

Råd ved bruk av tørrbørsten:

Ikke børste når huden eller børsten er fuktig eller våt.

Unngå å børste irritert, sensitiv eller skadet hud.

Etter bruk, børst bustene flere ganger med hånden eller en tørr børste og bank forsiktig mot en hard, jevn overflate for å sikre at alle døde hudceller blir fjernet.

Rengjør børsten i varmt vann med en mild såpe hver 2.-3. uke. Tørk grundig i solen eller på et varmt, tørt sted.

Vi anbefaler at du bruker en egen børste for hvert medlem av husstanden.

 

 

Karmamejus milde kroppsbørste er laget av bærekraftig bøk og naturlig Tampico-bust. Hempen er laget av skinn.