null
 • HURRAW! Lip Balm Coconut, 4.8 gr

HURRAW! Lip Balm Coconut, 4.8 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

65.00,-

Hurraw! Det er det fengende navnet på disse lipbalmene. Vi synes det passer godt med opplevelsen du får når du bruker de første gangen. Hurraw for deilig mykgjørende lipbalmer laget av kun naturlige ingredienser. De er veganske og bruker økologiske og fairtrade-sertifiserte ingredienser. Kommer i en rekke ulike smaker.

Denne varianten du kikker på nå dufter av deilig kokosnøtt. Kokosnøttolje kan visst brukes til det meste og den gjør seg veldig godt i en lipbalm. Ellers finner du fuktighetsgivende mandelolje, samt de sikre vinnerne jojobaolje, olivenolje og castorolje i balmen. Fuktighet, pleie og næring til leppene! 

Supermyk, dufter lett, sitter godt, klisser ikke, ikke for søt og ikke for blank. Du kan også ha denne i bukselommen en hel dag uten at den smelter!

Mmm!


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Carthamus tinctorius (safflower) seed oil*, Euphorbia cerifera cera (candelilla) wax, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond)oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Olea europaea (olive) fruit oil*, Aroma, Tocopherol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil *certified organic ingredient 80% organic 14% wild grown 100% natural Hurraw Balm is certified organic by the Montana Department of Agriculture
 • 5
  Kjempegod leppepomade

  Postet av Ane den 3rd Dec 2018

  Kjempegod leppepomade som er silkemyk, lukter deilig og fukter godt, uten å legge seg i et tykt lag på leppene. Anbefales!

 • 4
  Supermyk leppepomade

  Postet av Ingrid den 14th Jun 2017

  Jeg har tidligere prøvd den uten lukt, men denne med kokoslukt er også veldig god. Samtidig passer den ikke for de som ikke liker kokoslukt. Glir lett på leppene, og det gjør at det er min favoritt.