null
 • Eco by Sonya Super Fruit Toner fuktighetsgivende vegansk og økologisk fuktspray og mist med hyaluronsyre og aha syrer. For tørr hud, kombinert hud, normal hud, fet hud og sensitiv hud. Motvirker rødhet.
 • Eco by Sonya Super Fruit Toner, 150 ml
 • Eco by Sonya Super Fruit Toner fuktighetsgivende vegansk og økologisk fuktspray og mist med hyaluronsyre og aha syrer. For tørr hud, kombinert hud, normal hud, fet hud og sensitiv hud. Motvirker rødhet.
 • Eco by Sonya Super Fruit Toner, 150 ml

Eco by Sonya Super Fruit Toner, 150 ml

(1 review) Skriv en omtale

299.00,-

Økologisk og vegansk toner for alle hudtyper. En forfriskende og fuktighetsgivende botanisk mist som booster huden med A, B og C-vitaminer for en balansert, renset, sunn og klar hud. Renser, forfiner, jevner og toner huden.

Superingrediensene:

Kakadu Plum er verdens mest konsentrerte kilde til C-vitamin, en kraftig antioksidant som forbedrer hudens klarhet og reduserer synligheten av rynker. Motvirker rødhet og renser huden uten å forårsake irritasjon. Fukter tørr og matt hud.

Økologisk ananas er rik på AHA syrer som styrker kollagenproduksjonen og bremser hudens aldringsprosess.


Ren hyaluronsyre øker fuktighetsnivået i huden og fremmer kollagenproduksjonen. Virker anti-inflamatorisk og bidrar til å motvirke akne. Blokkerer ikke porene.

Eco by Sonya SKIN COMPOST hudpleielinje benytter seg av de fantastiske superkreftene til økologiske grønnsaker, superfrukt og superfrø som vil revolusjonere hudhelsen din. Med SKIN KOMPOST hudpleieserie vil du kunne oppnå en klar, myk og sunn hud – uansett hudtype!

Økologisk sertifisert av Australian Organic Food Chain. Sertifisert vegansk og Cruelty Free. Ikke testet på dyr.

Eco by Sonya SKIN COMPOST 6-trinns signaturbehandling:

Trinn 1: Rens ansikt, hals og bryst med Super Citrus Cleanser etterfulgt av Sitrus Fruit Toner.

Trinn 2: Eksfolier ansikt, hals og bryst med Super Acai Exfoliator. Husk også å skrubbe leppene.

Trinn 3: Masser inn Glory Oil på ansikt, hals og bryst. 

Trinn 4: Påfør Face Compost Mask på ansikt, hals og bryst med en maskebørste eller foundationbørste. La virke i 7 minutter.

Trinn 5: Mens Face Compost Mask "mater" huden med næring, skrubb hendene med Super Acai Exfoliator og avslutt med en håndmassasje med noen dråper av Glory Oil.

Trinn 6: Etter å ha skylt av ansiktsmasken med varmt vann og tørket huden, påfør Super Fruit Hydrator blandet med et par dråper Glory Oil, på ansikt, hals og bryst.

Anbefalt bruk:

Spray direkte på ren, tørr hud morgen og natt etter rens av ansikt, hals og bryst. La det tørke før du bruker andre produkter.
TIPS: Spray over makeup for å sette sminken og for å friske opp gjennom dagen.


Produktet er holdbart innen 6M etter åpning.

"Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin**, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate**, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract**, Ananas Sativus (Pineapple) Extract*, Sodium Hyaluronate**, Sodium Levulinate**, Sodium Anisate**, Aroma (Natural Pineapple)**, Citric Acid**, Parfum**, Potassium Sorbate**, D-Limonene**
 • 4
  Fin oppfrisker

  Postet av Elisabeth den 24th Apr 2020

  Jeg har brukt denne i noen dager nå, som oppfriskning på hjemmekontoret. Det eneste jeg har å utsette på den, er lukten, men den forsvinner heldigvis ganske raskt. Sprayen tilfører litt ekstra fukt, og er en grei oppfrisker, ellers. Vil helt klart bruke den videre, men pga lukten, er jeg usikker på om jeg kommer til å kjøpe den igjen.