null
  • Eco by Sonya Glory Oil, økologisk og vegansk ansiktsolje gir fukt til moden hud, tørr hud, kombinert hud, sensitiv hud og normal hud. Reduserer arr og fine linjer. Antiaging olje. Sntioksidanter og omega 3

Eco By Sonya Glory Oil, STOR FLASKE, 100 ml

1,299.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Økologisk ansiktsolje laget av superfoods for å redusere aldringstegn, lindre hudirritasjoner og akne.

Funksjon: Reparerende, motvirker aldringstegn, forhindrer dannelsen av arr, betennelsesdempende på akne og utbrudd.

Hudtype: Passer for alle hudtyper.

Nøkkelingredienser: Inka Inchi, acai, gresskarkjerneolje.

Duft: Nøytral

Standarder: Vegansk, naturlig, sertifisert økologisk av Organic Food Chain Australia.

Prisvinnende naturlig ansiktsolje fra Eco by Sonya for alle hudtyper.

«The Holy Grail».

Det er kallenavnet som denne ansiktsoljen har fått av sin produsent. Oljen ble i utgangspunktet utviklet for å reparere hud og forhindre arr. Etter mange år på markedet så ser de at denne oljen reduserer fine linjer, forhindrer arr, lindrer hudirritasjoner og problemhud. I tillegg så er det mange kunder som sverger til denne oljen for å dempe og redusere akneutbrudd. Denne oljen har vunnet mange priser. Den kan brukes av alle hudtyper og jobber for å gi deg en sunn og glødende hud.

TIPS: den er også perfekt å bruke på neglebånd, negler, kropp og hår!

INKA INCHI -  Er rik på omega-fettsyrer som er viktige for huden ved å tilføre næring som den er avhengig av, og for bidra til at huden er på sitt beste; sunn og glødende.

ACAI – Rik på antioksidanter som er lindrende for en rekke irriterende hudproblemer.

GRESSKARFRØOLJE -  Hjelper til med å berolige rød, tørr hud, og med å tilføre viktig næring hudens reparasjonsprosess uten å føles fet eller tung.

Anbefalt bruk:

Brukes etter renset hud. Du kan også blande den med fuktighetskremen din.

TIPS: den er også perfekt å bruke på neglebånd, negler, kropp og hår!

MERK: Hvis du er i et kjølig klima kan Glory Oil™️ stivne litt. Dette er ikke noe problem i det hele tatt, bare varm flasken opp i håndflatene, eller legg bunnen av flasken i litt varmt vann i noen sekunder (pass på at du ikke får vann inn i den).Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Oil*, Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil*, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil*, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil*, Tocopherol (Vitamin E)** * Sertifisert økologisk. ** Naturlig.