null
 • Dr. Bronner's Flytende Såpe Rose, 240 ml

Dr. Bronner's Flytende Såpe Rose, 240 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

115.00,-

Rosesåpen er en vakker blanding av essensielle oljer som gir en elegant og romantisk duft. Alle oljene i såpen er økologiske. Meget drøy - bruk kun noen få dråper. Basert på Fairtrade-ingredienser. Vegansk.

Såpen kan brukes til utrolig mange ting som til barbering, i badevannet, hårvask, vask av sminkekoster, som oppvaskmiddel, til klesvask, til såpevannet, til pelsvask av dyr og vask av frukt og grønnsaker.

 

 

Water, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Natural Rose Fragrance, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
 • 3
  Ekkel "konsistens" på hud etterpå

  Postet av Jannicke Næsse den 13th Mar 2021

  Veldig drøy, som er bra! Dessverre er dette en slik tøpe såpe som gjør at man ikke kan stryke over huden, for da stopper fingrene opp. Var ellers effektiv på å rengjøre. Mange andre naturlige såper får ikke bort svette og lukt like effektivt.

 • 5
  Den beste dusjsåpen jeg har prøvd noen gang!

  Postet av Runi Moi Helberg den 25th May 2016

  Dette er den desidert beste dusjsåpen jeg har prøvd noen gang, og lukten av rose er bare så nydelig. Den er svært drøy i bruk, så her får du MYE for pengene. Både jeg og mannen elsker disse dusjsåpene som gjør huden silkemyk. Anbefales virkelig!

  P.S: Når du først har prøvd denne, så prøver du aldri noe annet igjen ;-)

 • 5
  Anbefales!

  Postet av Christine den 19th Apr 2016

  Deilig duft av rose, huden blir silkemyk og den er drøy i bruk.

 • 4
  Anbefales! Himmelsk duft!!!!

  Postet av Linn den 23rd Feb 2016

  Elsker konsistensen på disse dusjsåpene! Hvis dere tror at dette er en vanlig dusjgele er det altså ikke det! Den superlette konsistensen forvandles til et deilig skum i dusjen, føles mer som en dusjolje på huden, og den gir derfor kjempemye næring til huden. Huden føles mettet på fukt etter dusj, og ikke stram som ved bruk av andre såper. Anbefales til tørr hud. Super til barbering av legger. Eneste minus med konsistensen er at den er så tynn at den lett forsvinner mellom fingrene før en får skummet den opp. Anbefaler derfor å bruke svamp eller lignende til den.

  Dette er min desiderte favorittduft av dr.bronner såpene. Den lukter helt himmelsk!! Ikke for søt slik rose ofte kan bli, men frisk og syrlig!!