null
  • Dr. Bronner's flytende såpe Peppermint med frisk duft av peppermynte. Alle oljene er økologiske. Meget drøy - bruk kun noen få dråper. Basert på Fairtrade ingredienser. Vegansk.Såpen kan brukes til utrolig mange ting som til barbering, i badevannet, hårvask, vask av sminkekoster, som oppvaskmiddel, til klesvask, til såpevannet, til pelsvask av dyr og vask av frukt og grønnsaker.

Dr. Bronner's Flytende Såpe Peppermint, 240 ml

139.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Økologisk, vegansk og allsidig castillesåpe med deilig duft av peppermynte som renser bihulene og kjøler ned huden

Funksjon: Allsidig flytende såpe, castillesåpe, renser huden effektivt og gir et mykgjørende skum. Såpen kan brukes til ansikt, kroppen og håret, i tillegg kan den brukes til oppvask eller gulvvask

Hudtype: Passer til alle hudtyper

Nøkkelingredienser: Økologisk kokos-, oliven-, palmekjerne-, hamp-, og jojobaolje

Duft: Frisk duft av peppermynte

Standarder: Vegansk, Sertifisert Økologisk (USDA) og Fair for Life (fairtrade)

Flytende såpe med frisk duft av peppermynte. Alle oljene er økologiske. Meget drøy - bruk kun noen få dråper. Basert på Fairtrade ingredienser. Vegansk.

Såpen kan brukes til utrolig mange ting som til barbering, i badevannet, hårvask, vask av sminkekoster, som oppvaskmiddel, til klesvask, til såpevannet, til pelsvask av dyr og vask av frukt og grønnsaker.

Finnes også i flaske på 60 ml og 355 ml


Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Water, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Mentha Arvensis*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Peppermint Oil*, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENT

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin