null
12 Sep 2019 | Postet av usaliv

To nydelige nyheter til hårstyling

Vi har nettopp fått inn to fine hårstylingsprodukter fra franske Antonin.B!

Den nye serien heter Backstage Cocktail. Kendy, grunnleggeren av merket, utviklet disse to produktene i forbindelse med Green Fashion Week i Roma hvor hun stylet modellene som skulle ut på catwalken.

Den ene nyheten heter Street Fix. Denne har allerede blitt en personlig favoritt - det er en allsidig hårspray som kan roe ned friss og gi et ekstra løft og volum til håret. Fungerer spesielt godt på tynt og fint hår. Sprayen gir form, tekstur og lett til medium hold + lekker glans. Bidrar til at håret virker tykkere. 

Det andre produktet heter Editorial Fix og er en mineraliserende og teksturgivende, flytende hårgel for medium til godt hold. Den kan brukes til å myke håret ned eller til å skape dramatisk volum for avant-garde stil. 

Målet var å lage et produkt som kan brukes professjonelt, som er egnet for deg som vil forme hårfrisyrer uten å tørke ut håret. Den er perfekt for stilrene, naturlige looks. Den kan gi dimensjon, bevegelse og krøller, med nydelig glans. 

Vi møtte nettopp Kendy i Paris hvor hun demonstrerte en fin og enkel hårfrisyre ved hjelp av produktene sine. Her er en liten video:

https://www.youtube.com/watch?v=fuT-IiFebKs

Begge produktene er laget av økologiske ingredienser. Begge er veganske og selvsagt Cruelty Free. 

Begge produktene kommer også i fine reisestørrelser, som er en fin plass å begynne om du har veldig lyst til å prøve produktet uten å kjøpe en stor flaske med en gang. 

Produktene er unisex og kan like gjerne brukes for menn som kvinner.

Duften er sensuell og vagt puddret med en base av økologisk ylangylang. Fra basen kommer et friskt hint av sitron og lime med en krydret og rundet note av palmarosa og Bourbon geranium. Duften forsterkes med en frisk og litt søtlig duft av rom fra Guadeloupe. 

Dette er Antonin.Bs tolkning av den grønne opplevelsen: sensuell, frisk og lett. Egnet for både menn og kvinner. 

Grunnen til at hårsprayen inneholder rom er at kvinnene i Guadeloupe (hvor Kendy kommer fra) tradisjonelt har brukt litt rom i håret i generasjoner. Dette har de gjort hovedsakelig for å gi ekstra glans i håret, men også for den gode lukten. Du finner også brunt sukker fra den karibiske øyen i dette produktet. Dette sukkeret kommer fra den samme plantasjen som Kendys bestefar og hans yngre bror har jobbet på, i Guadeloupe. 

Hele utvalget fra Antonin.B kan du finne her.

Det siste fra bloggen