null
Tema: Pai Skincare
1 Mar 2021

Tema: Pai Skincare

Visste du dette om den økologiske hudpleieserien Pai Skincare?

Pai Skincare er et nydelig hudpleiemerke som kommer fra London. Et av våre første store kjærligheter etter at vi startet Skinlove.no. I slutten av 2020 foretok de en større rebranding hvor produktene fikk nye navn og nytt utseende. Her er litt fakta du kanskje ikke visste om dette gjennomtenkte merket.

Det britiske hudpleiemerket – kjent for sine unike og naturlige formuleringer - - har gjennomgått en stor fornyelse. Grunnleggeren av merket, Sarah Brown, forklarer: «Pai har alltid pushet grensene for hva som er mulig. Selv om vi har ledet an med teknologisk innovasjon og nye produkter siden vi lanserte i 2007, så var det en ting som ikke alltid skinte igjennom, nemlig personligheten vår og hva vi egentlig står for. Så med en veldig klar visjon for 2020, så følte jeg at det var på tide å fikse dette. Vi har brukt et helt år på å bearbeide logoen, emballasjen, produktnavn, nettsiden og noen veldig spennende nye produkter».

Made by Pai

Visste du at hvert enkelt Pai-produkt er produsert, emballert og sendt ut fra Pai Skincares hovedkontor i London? På denne måten sikrer de at det kun er de beste ingrediensene som går i alt de lager, siden de har full kontroll på produktets reise fra formulering til endelig produkt.

Uavhengig sertifisert

Pai Skincare er uavhengig sertifisert av Cosmos (Soil Association, Cruelty Free International (ikke testet på dyr) og The Vegan Society: «Vi har vært sertifiserte siden dag en, men en stor del av vår ferske rebranding har vært å faktisk forklare hva det betyr», sier Sarah. «For eksempel, en sertifisert økologisk ingrediens har mye høyere kvalitet enn en ikke-økologisk versjon og koster mer å produsere. Så kundene våre må få vite at de får faktisk det de tror de får. Og at noen sjekker det for dem.»

Godhet innebygd

Hver eneste lille del av Pai-reisen er viktig, fra det herlige øyeblikket når du åpner favorittserumet eller -oljen din, til den aller siste dråpen. Derfor vil du alltid kun finne ingredienser av ypperste kvalitet i produktene og innovativ emballasje med bærekraft i kjernen. Pai er Maori og betyr godhet.

Emballasje

En av de viktigste elementene i fornyelsen til merket var emballasjen. Bærekraft og sporbarhet har alltid vært viktig for Pai Skincare.

Visste du at Pai selger en flaske Rosehip BioRegenerate Oil hvert tredje minutt? Det betyr at emballasjen må være så miljøvennlig som mulig. 48% av Pai Skincares emballasje er nå laget av glass. Dette gjør at de er enkle å resirkulere. I tillegg kommer over 90% av hvert produkts flaske eller tube fra Storbritannia eller Europa, for å redusere det globale karbonavtrykket.

Plasten

For produktene som må emballeres i plast, så er nå 80% av tubene laget av 57% resirkulert plast. Pai har også brukt bioplast fra sukkerrør som er en fornybar og mer bærekraftig form for emballasje.

Papiret

Emballasjen inneholder absolutt ingen plast eller laminering. Dette gjør at de er enda enklere å resirkulere hjemmefra. Eskene kommer fra 50% resirkulert papp og 50% papir som er sertifisert FSC (Forest Stewardship Council). Husker du at det pleide å være små papirbrosjyrer inni produktene? Disse er nå kuttet ut og i stedet finner du teksten på innsiden av pappesken når du bretter den helt opp.

I tillegg til alt dette så er Pai Skincare komplette hudpleieserier for alle hudtyper, og er spesielt gode på sensitiv hud.

De tilbyr også en fornøydhetsgaranti. Dersom du ikke er 100% fornøyd med produktene innen 30 dagers bruk, så vil de enten bytte ut produktet ditt til et som passer bedre eller gi deg pengene tilbake.

Så det er med andre MANGE gode grunner til å like Pai Skincare.

Se hele utvalget HER.

Det siste fra bloggen