null
Solbrun hud selv om sommeren er over
10 Sep 2018 | Postet av usaliv

Solbrun hud selv om sommeren er over

Den deilige sommeren er bak oss og enten vi vil det eller ei så er det på tide å innse at høsten er her. Det er jo egentlig ikke noe negativt med det heller for høsten har mye deilig å by på. Det er deilig å kunne ta på seg ullsokker og drikke en varm kopp te eller kakao. Eller kanskje et glass rødvin foran peisen. Koselig å høre vinden knake litt i huset, mens vi har det trygt og godt inne.

Det største savnet er nok sollyset som vi har så mye av her i Norge om sommeren. Dagene blir kortere og mørkere. Brunfargen fra sommeren svekkes litt etter litt (eller for noen av oss, over natta). Så da er det veldig deilig å kunne ty til naturlige, økologiske selvbruningsprodukter, om savnet etter brunfargen blir for stort.

Vi har hatt Eco By Sonya sine økologiske selvbruningsprodukter i mange år nå, og de blir bare mer og mer populære. De har produkter som gir gradvis brunfarge over tid, sterkere brunfarge over natten eller kanskje brunfarge på bare en time! Om du bare vil ha litt brunfarge og naturlig glød i ansiktet og på halsen så er det lette ansiktsvannet Face Tan Water helt perfekt.

 

Her er mer om utvalget av økologisk selvbruning:

(PS. vi har også en bloggpost med våre tips til hvordan du påfører og får best mulig resultat av selvbruningsproduktene her)

Eco by Sonya Winter Skin - gradvis brunfarge

Winter Skin er et utrolig godt selvbruningsprodukt som gradvis bygger opp brunfargen samtidig som den gir deilig, etterlengtet fuktighet til huden. Eller som en av våre fornøyde kunder beskriver den:

"Favoritt! Dette er det absolutt beste selvbruningsproduktet jeg har prøvd! Den lukter godt, trekker fort inn i huden, og gir en naturlig brunfarge. Jeg er veldig lys i huden og har ofte opplevd at andre selvbruningskremer blir skjoldete og orange. Denne gir et perfekt resultat hver gang! Kommer aldri til å bruke andre selvbruningsprodukter igjen" - Therese

Eco by Sonya Face Tan Water - gradvis brunfarge i ansikt/på halsen

Face Tan Water er kanskje den største hiten i serien. Denne er det utrolig mange kunder som sverger til igjennom hele vinterhalvåret. Konsistensen er tynn som et vann og fargen er gjennomsiktig. Du påfører den enten med håndflatene eller med en liten bomullspad. Etter to kvelders påføring på rad så gir den en lekker, naturlig brunfarge. Ønsker du mindre farge så bruker du den bare en kveld her og der. Selv føler vi at den helt kan erstatte behovet for foundation fordi hudfargen blir brunere og jevnere. Eller som en kunde beskriver det:

"Helt genialt produkt! Dette er virkelig et genialt produkt! Har aldri likt selvbruningsprodukter. De bare stinker ekkelt, gir ujevn farge og blir alt for oransje. Men ikke dette! Lukter og føles som ordinær toner. Og gir en herlig, naturlig utseende glød og farge i ansiktet. Er kjempeimponert! Dette kommer til å bli venninnegaven i uoverskuelig framtid! Alle må jo få vite om denne!" - Monica

Eco by Sonya Invisible Tan - dypere brunfarge over natten

Invisible Tan er en fuktighetsgivende og deilig krem, som Winter Skin, men gir en dypere brunfarge på kort tid. Påfører du denne om kvelden så skal den gi full effekt innen neste morgen. "Brun over natten", som vi sier. Slik bruker vår egen Gunnhild den:

"Jeg påfører gjerne denne på ansikt, hals og bryst om morgenen for å få fin brunfarge samme dag. Den er veldig drøy og du trenger ikke mye produkt om gangen. Den tørker raskt inn. Påfører deretter sminke. Etter bare en til to timer så har jeg fått en jevn og fin brunfarge." - Gunnhild/Skinlove.

Eco by Sonya Cacao Tanning Mousse - dyp brunfarge i løpet av et par timer

Cacao Tanning Mousse gir en ganske lik brunfarge som Invisible Tan, men den gir kjappere effekt. Denne virker innen en time fra påføring og har full effekt innen 4 timer. Den er også superlett å påføre fordi den kommer ut av flasken som et luftig skum. God og enkel å smøre utover kroppen. Dette er en personlig favoritt for meg (Liv) og det produktet jeg bruker mest fra hele serien. Jeg er egentlig ganske lys i huden, men synes denne gir meg den perfekte brunfargen. Jeg har den til og med i kofferten når jeg reiser til solrike strøk, så nyter jeg heller livet under en paraply enn å svette meg ihjel i den sterke sola :-)

 

Her kan du se alle selvbruningsproduktene samlet.

Og ikke glem bloggposten om tips til påføring, om du er litt fersk i selvbruningsgamet :-)

Det siste fra bloggen