null
Sminketips - Naturlig, enkel look med fin glød
27 Jun 2018 | Postet av usaliv

Sminketips - Naturlig, enkel look med fin glød

Når vi la ut dette bildet av Gunnhild på Instagram så fikk vi mange spørsmål om hvilke produkter hun hadde brukt for å få en så fin, naturlig look. Så her kommer hele oppskriften med produktbeskrivelser og linker til butikken :-)

Concealer

RMS Beauty Un Cover-Up

Farge: 22

Kremconcealer av naturlige og økologiske ingredienser. Concealeren er formulert med fokus på å fremheve og avdekke en sunnere utseende hud, og ikke bare dekke over. Kremen er lett i konsistensen, samtidig fuktighetsgivende for huden og vil fremme en mer strålende hud. Concealeren er formulert for å minimere synlige porer og forynge huden.

Kan brukes som foundation eller som en lett concealer siden den smelter fint inn i huden mens den dekker over ujevnheter og rødhet. Gir et utjevnende resultat uten å se tung ut eller være uttørrende. Pleier og fukter mens den dekker.

Foundation

Hynt Velluto Pure Powder Foundation

Farge: Medium Beige

Naturlig og næringsrik pudderfoundation med foryngende og helbredende økologiske ingrediensjer. Den føles luksuriøs og kremet ved påføring og etterlater huden silkemyk. Det ultrafine pulveret strykes lett på huden for å dempe rødhet, jevne ut pigmentering og misfarging samtidig som den beskytter mot miljøskader. Holder huden fuktet gjennom dagen. VELLUTO føles lett som luft og har samtidig god dekkevne. Føles ikke tørr og legger seg heller ikke i fine linjer i løpet av dagen.

VELLUTO er helt uten den irriterende ingrediensen Bismuth Oxychloride.

Øyebryn

Plume Nourish & Define Brow Pomade

Farge: Chestnut Decadence

En pomade for øyenbrynene som gir farge samtidig som den definerer brynene og tilfører næring. Plume har brukt mange av de samme ingrediensene som de bruker i sitt populære vippeserum for å gjøre brynene fyldige. Denne kombinasjonen liker vi! Kommer i fem ulike farger. Ingrediensene er 100 % naturlige, veganske og ikke testet på dyr.

Dette er ikke en permanent farge og vaskes av som annen sminke.

Mascara

Hynt Nocturne Mascara

Farge: Black

Maskara laget av naturlige og veganske ingredienser som forlenger, buer, gir volum og løfter vippene så øynene blir hovedfokuset. Beriket med en blanding vitaminer, antioksidanter og naturlige planteekstrakter som tilfører næring til vippene. Nocturne Maskara gir næring, forsterker og mykgjør vippene slik at de ikke brekker.

Solpudder/bronzer

Living Nature Summer Bronzer

Farge: finnes kun i en farge

 Få en solkysset finish ved å legget et mykt lag med solpudder over stedene i ansiktet der solen treffer naturlig; midt i pannen, kinn, decolletage og skuldre. Pudderet er pressede mineraler og kommer i en eske med stort speil i lokket og en kost for enkel touch-up i løpet av   dagen.

Fargen er en medium varm brun med et subtilt hint av skimmer. Vil passe de fleste hudtoner året rundt.

Blusher/Rouge

Hynt Alto Matte Blusher

Farge: Soft Plum

Matt mineralblusher som gir deg en glamorøs kontur uten å tørke ut huden. Gir deg en frisk look uten å stjele oppmerksomheten fra øyne og lepper. Uten syntetiske ingredienser. Vegansk. Fargen "Soft Plum" er ekstra fin for lysere hudtoner. Gir sheer, shimmer-fri farge til kinnene. Diskret, sofistikert og vakker.

Lepper

Hurraw Black Cherry Tinted Lip Balm

Hurraw for deilig mykgjørende lipbalmer laget av kun naturlige ingredienser. De er veganske og bruker økologiske og fairtrade-sertifiserte ingredienser. Kommer i en rekke ulike smaker.

Denne varianten du kikker på nå dufter av sorte kirsebær og gir et touch av sheer rødfarge på leppene samtidig som den gir fukt og pleier.

Det siste fra bloggen