null
Sjekk ut disse 10 favorittproduktene fra Living Nature! :-)
28 Jan 2018 | Postet av usaliv

Sjekk ut disse 10 favorittproduktene fra Living Nature! :-)

Nå er det et halvt år siden vi fikk inn Living Nature - hudpleieserien fra ville, vakre New Zealand! På denne tiden har vi rukket å finne oss ganske mange favoritter til våre hudpleierutiner.

Duften av disse produktene skiller seg ut fra andre naturlige produkter som vi kjenner til, med en mer søtlig og melonlignende duft. Vi lar oss villig forføre!

På New Zealand har de andre planter og vekster enn det vi er vant til her i Norge. Living Nature har virkelig klart å plukke frem naturens godsaker i disse produktene. Hør bare her:

Fra Manukablomsten får de honning som er kjent for sine antimikrobielle og legende egenskaper. I USA og Europa brukes den ofte for leging av sår.

Fra Manukatreet kommer det en olje som blant annet er betennelsesdempende og antibakteriell, noe som gjør den ypperlig til å bekjempe uren hud. Maoriene på New Zealand har brukt denne oljen til å behandle både revmatisme, feber, brannsår og mye mer.

Fra de gresslignende bladene til Harakeke bruker de en gele som er ypperlig til å bevare hudens fuktighetsnivå. Den renser og leger huden.

Disse tre superingrediensene vil du se igjen i mange av Living Natures naturlige produkter.

Alle produktene fra Living Nature er sertifisert naturlige av tyske BDIH. Den BPA- og ftalatesfrie emballasjen kan resirkuleres. Blekket brukt til å trykke teksten på flaskene og tubene er uten dioksiner og elemental klorin (ECF). Fabrikken som Living Nature lager produktene sine i drives av fornybar energi fra vind og vann. Ingen av produktene er testet på dyr.

Vi sier bare: Nyt Living Nature!

Her kommer våre topp 10 favoritter!

Living Nature Tinted Lip Hydrator Bliss og Lush

Denne ble kjapt både en personlig favoritt og kundenes favoritt når vi fikk den inn. Dette er en pleiende, beskyttende lipbalm som gir en lekker, men diskret farge på leppene. Kjempefin både til å gi det lille ekstra i hverdagen og til å være fin på fest. Nevnte vi at den er utrolig pleiende og god? Storfavoritt for oss! Kommer i fargene Bliss og Lush. Kun 169 kr!

Om fargene: Bliss er transparent, nøytral rosa med skimmer. Lush er transparent, korallfarget, med skimmer.

 

Living Nature Tinted Moisturiser

Dette ble også en megafavoritt så snart den kom inn dørene her. Dette er det perfekte produktet om du vil ha en tidsbesparende kombinasjon av foundation og dagkrem. Living Nature Tinted Moisturiser gir deg nemlig begge deler i ett produkt. Dette er en lett dagkrem som blant annet inneholder den velkjente manukahonningen og manukaoljen som er med på å pleie huden og motvirke uren hud. I tillegg inneholder den naturlige mineraler som gir den tre ulike fargenyanser: Dawn Light (for lys til medium hud, rosa undertoner), Day Light (medium og mørkere hud, gule undertoner) og Evening Light (dypere, karamellaktig farge). Dekkevnen er lettere enn hos en vanlig foundation og er perfekt om du ønsker litt glød og en jevnere hudtone uten for stor innsats. Pris 349 kr.

 

Living Nature Extra Hydrating Toning Gel

"Herlig toner! Denne er bare herlig! Dufter godt, har fin konsistens og kan påføres med fingrene, noe som gjør det lett å få produktet jevnt utover. Roer ned og fukter min irriterte og tørre vinterhud. Veldig drøy i bruk, så her er det ingenting å si på prisen :-) "- Janne

Vi er veldig enige med Janne. Denne toneren kommer vi stadig tilbake til. Den er veldig drøy i bruk, så en flaske holder lenge. Den er enkel å påføre godt siden den kommer som en gelaktig krem du smører utover med fingrene. Toneren er næringsrik, alkoholfri og beroliger huden samtidig som den hjelper til å gjenopprette den naturlige pH-verdien. De kjente Living Nature-ingrediensene Harakeke og Manukahonning hydrerer ved å trekke fukt inn til tørst hud. Toneren kan fint brukes til å berolige solbrent hud også. Passer ypperlig til tørr, dehydrert og moden hud. Pris 339 kr (drøy i bruk).

 

Living Nature Vitalising Cleanser

Mild, naturlig ansiktsrens i kremform som skånsomt bidrar til å fjerne sminke og urenheter uten å strippe bort hudens egne, beskyttende oljer. Den aktive Manukahonningen med sin fuktighetsgivende og antimikrobielle effekt sammen med rensende Kumerahou etterlater huden myk, ren og fuktet. Rensen er velegnet for normal til tørr hud. Den har vært kjempefin å ha nå på vinteren. Dette er Gunnhild sin nye favorittrens. Hun har både en i skapet på badet og en i dusjen :) Pris kun 269 kr.

 

Living Nature Firming Flax Serum

"Jeg kjenner med en gang hvordan den strammer opp huden" - Ellen

Supert serum for å motvirke aldringstegn! Stjernen i dette serumet er planten Harakeke. Helt nederst på bladene til denne planten er det en gelé som Maoriene på New Zealand gjennom tidene har brukt som medisin for å behandle brannsår, rense kuttskader m.m. I hudpleie fungerer denne med å trekke sammen huden slik at fuktigheten bedre holdes i huden. Manukahonning tilfører næring, og nype forynger og reparerer. Oppskriften på å redusere fine linjer og aldringstegn i huden. Pris kun 389 kr.

 

Living Nature Radience Night Oil

Skjønnhetssøvn på flaske! Living Nature kaller denne oljen for sin "antialdringsperle" og sier den er hemmeligheten bak skjønnhetssøvn.

Denne ansiktsoljen brukes om natten og er en miks av botaniske oljer som både beroliger sinnet samtidig som den gjenoppbygger og tilfører antialdrende næring til huden.

Roseolje hjelper til med å stimulere hudens egen kollagenproduksjon. Nypeolje styrker cellenes gjenoppbygging og reparerer skadet hudvev. Ringblomst beroliger huden og jojoba tilfører rik næring. Resultatet er forynget hud og redusert synlighet av fine linjer og rynker. Den er utrolig fuktighetsgivende og dessuten drøy i bruk. Ja takk, sier vi!

Passer til alle hudtyper og spesielt til normal og tørr hud. Pris 569 kr.

Living Nature Gentle Makeup Remover

Dette er en lett og mild sminkefjerner som effektivt fjerner sminke uten å tørke ut huden. De naturlige ingrediensene hjelper til med å berolige irritert hud og tilfører fukt og næring.

Sminkefjerneren er uten parfyme og essensielle oljer så den passer godt til sensitiv hud. Pris kun 239 kr.

 

Living Nature Nourishing Day Cream

"Denne ansiktskremen er favoritten for huden min. Den gir meg akkurat det jeg trenger av fuktighet, og lukter fantastisk”- Ellen

Mange kunder sverger nå til denne næringsrike fuktighetskremen. Dette er en velduftende ansiktskrem som hjelper til å motvirke aldringstegn.  Aktiv Manukahonning tilfører rikelig med fukt, mens antioksidanter fra Totara bekjemper frie radikaler. Kremen trekker lett inn i huden. Passer utmerket til normal, tørr og moden hud. Pris 369 kr.

 

Living Nature Manuka Honey Gel

Dette lille vidunderproduktet er Living Natures bestselger og inneholder selvsagt både Manukahonning og Manukaolje. Produktet kalles "Naturens egen førstehjelp for huden" fordi den er en god hjelper for å behandle akne, lette brannsår, skraper i huden, insektsbitt, forkjølelsessår, kviser m.m.

Et ekte multiprodukt med antimikrobielle, beroligende, beskyttende og rensende egenskaper. Kommer i to størrelser. Den lille tuben er alltid med på reiser rundt i verden og fungerer som en liten førstehjelper for huden. Pris fra 159 kr. 

 

Living Nature Balancing Shampoo og Conditioner

Våre nye favoritter! Helt på tampen av 2017 kom Living Nature ut med sin nye balanserende sjampo og balsam. Sjampoen er formulert for å utnytte rengjøringsegenskapene til Kumerahou og næringsrik tang. Den har en god, men nøytral lukt og vasker håret mildt uten å strippe det for sine naturlige oljer. Sjampoen hjelper til å balansere håret og etterlater det mykt og medgjørlig. Balsamen er formulert for å balansere hårets naturlige oljer og gi håret et næringsrikt løft. Samtidig motvirker den flokete hår ved å gi fukt hvor det behøves.  Living Nature Balancing Conditioner finner tilbake til hårets naturlige sunnhet og glans. Pris 279 kr.

 

Egen serie for spesielt sensitiv hud

For de som har sensitiv hud så har Living Nature en egen serie uten essensielle oljer som er formulert for å styrke hudens barrierefunksjon, dempe rødhet og irritasjon samtidig som de bekjemper aldringstegn. Se etter de hvite tubene med grønn skrift!

 

Hele utvalget fra serien finner du HER.

Det siste fra bloggen