null
31 Mar 2016 | Postet av usaliv

Produkt i rampelyset: Suki Balancing Facial Oil

Suki-Balancing-Facial-Oil-Naturlig-hudpleie-skinlove Suki Balancing Facial Oil er en av våre mestselgende produkter i nettbutikken, og det er ikke uten grunn. Oljen er både lett og fuktighetsgivende, og den er utviklet for å hjelpe huden med å finne sin ideelle fuktighetsbalanse uten å virke uttørkende. Balancing Facial Oil er spesielt godt egnet for kombinasjonshud, fet og uren hud. Mange foretrekker å bruke Balancing Facial Oil om natten i stedet for tunge kremer. Suki sier: Ansiktsoljen kan brukes på alle typer urenheter fra kroniske til cystiske, oppblussinger, fete t-soner, tette porer, irritasjoner, rødhet, hevelser og kviser. Oljen vil hjelpe til å berolige huden, redusere synligheten av utbrudd, og dermed jevne ut hudtonen og gi huden et balansert og sunt utseende. Her er hva noen kunder sier om oljen: Line: Elsker denne! Denne oljen ble umiddelbart en favoritt og jeg kjøper den igjen og igjen. Bruker den morgen og kveld etter rens og toner og før dag/nattkrem. Den fungerer supert på min noe dehydrerte kombinasjonshud, fukter og bekjemper urenheter på samme tid. Lukter også deilig. Anbefales! (Sendt inn 22.11.15) Vibeke: Fantastisk Endelig en hudpleieserie som er helt perfekt til min hud! Kvisene er borte! De glinsete partiene som jeg fikk tidligere, dem er også borte. Huden har fått en sunn og fin glød! Jeg er veldig fornøyd! (Sendt inn 30.08.15) Marte: Vidunderoljen! Jeg har vært på jakt etter et produkt som kan redde huden min. Tidligere har jeg kun hatt tørr og fuktfattig hud, men i over et halv år nå så har jeg plutselig gått over til å ha kombinert hud, med tørre kinn og munn-partier og fet T-sone. I tillegg til fet hud, så kom det også endel urenheter i pannen min, noe jeg aldri hatt problemer med tidligere. Jeg fikk en prøve på denne oljen sendt i posten og kun etter 2 påføringer så merket jeg en utrolig forbedring. Jeg renset først huden med cleanser, og påførte oljen over hele ansiktet og ned på halsen. Det første jeg merket var at t-sonen ikke var blank etter påføring, men faktisk det stikk motsatte. Hvordan olje kan fjerne olje aner jeg ikke, men dette var et mirakel! Neste dag så merket jeg at _alle_ urenhetene i pannen var vekk, huden føltes glatt og fin ut igjen. Huden føles mettet på fukt og har ikke føltes tørr eller stram etter denne er påført. Samtidig som det er en olje, så føles den aldri tung eller klissete på huden. Bestemte meg for å bestille flaske, siden prøven nesten var tom. Har allerede priset denne oljen høyt til alle venner som har samme type problemer med hud som meg. Til alle som er på jakt etter en olje som redder deg fra fet og uren hud, så vil jeg anbefale denne på det VARMESTE. Er første gangen jeg har prøvd et produkt som har fungert SÅ fort som denne. Ta en titt på Suki Balancing Facial Oil i butikken. suki-balancing-facial-oil        

Det siste fra bloggen