null
Pai Skincare System D, øyeserum med ceramider
15th Jan 2021

Pai Skincare System D, øyeserum med ceramider

Pai Skincare har lansert et øyeserum som jobber for å kjøle ned og berolige huden rundt øynene og for å gjøre huden fastere. Av ingredienser så kan de blant annet by på ceramider, fuktighetsgivende hyaluronsyre, mykgjørende squalene og beroligende shisandra.Ceramider… Hva er egentlig det?

Ceramider har flere funksjoner i huden og den viktigste er kanskje at den er med på å gjøre oss vanntett! En stor fordel med tanke på alle væskene vi har inne i kroppen...

Ceramider er lipider, eller fett som er helt nødvendig for at hudbarrieren skal fungere. Om man tenker på det øverste hudlaget som en mur så kan man si at hudcellene er mursteinene og ceramider er mørtelen som limer mursteinene sammen og gjør muren tett. Denne muren gir også huden struktur og fasthet.
Alder, soling og hudsykdommer, som for eksempel atopisk dermatitt, kan redusere effekten til ceramider i huden.

Resultater av det kan være tørrere, grovere hud, rynker, mer synlige porer, irritasjon, rødhet og synlige tegn på dehydrering.

Ceramider kan heldigvis tilføres gjennom både hudpleie og kosthold.Dette øyeserumet fra Pai Skincare kan brukes både dag og natt, og ellers om du kjenner at du har behov for å kjøle ned og berolige huden rundt øynene.

I en uavhengig studie gjennomført av Pai bestående av 51 kvinner med sensitiv hud rapporterte 92% at øyeserumet hadde en avkjølende effekt under påføringen, mens 88% sa at huden føltes beroliget og jevnere.

Se øyeserumet i butikken


Kilder:
https://journals.lww.com/dermatitis/Abstract/2018/07000/Skin_Ceramide_Profile_in_Children_With_Atopic.9.aspx
https://link.springer.com/article/10.2165/00128071-200304020-00004

Nylige innlegg