null
14 Jun 2018 | Postet av gunnhildskinlove

Påføringstips - naturlig solkrem

Stadig flere innser helserisikoen det kan innbære å smøre på seg solkrem med typisk kjemisk UV-filter. Da snakker vi om den klassiske solkremen som du kanskje er mest kjent med. Den som inneholder stoffer som er ment for å trekke raskt inn i huden og beskytte mot strålene fra innsiden. Samtidig så er det utrolig viktig å bruke solkrem både med tanke på risiko for hudkreft, men også om man ønsker å unngå aldringstegn i huden. Dette er plagsomt dilemma. Heldigvis har vi de siste årene fått et godt og økende utvalg av solkremer med fysisk UV - filter. Dette er naturlige mineraler som beskytter huden fra utsiden av huden.

Påføring av naturlig solkrem

Konsistens og påføring av naturlig solkrem, spesielt med sink som UV-filter, kan føles litt annerledes enn "vanlige" solkremer. Vi vil at flest mulig skal elske disse tryggeste solkremene, slik som vi gjør, så her kommer noen tips til påføring:
  1. Ta av deg ringer. Noen metaller kan farge litt av i kontakt med sink.
  2. Strip down :) Det er aller best å være naken når du skal påføre solkrem.
  3. Naturlig solkrem er ofte litt tråere i konsistensen enn ordinær solkrem. Tenk at du skal stryke den utover mer enn at du skal kna den inn i huden. Ta en litt mindre mengde i hånden enn du bruker med ordinær solkrem og gni håndflatene mot hverandre i noen sekunder slik at kremen varmes opp.
  4. Påfør kremen ved å stryke den over huden med store bevegelser. Når du har påført solkrem over f.eks. hele leggen så masser du inn kremen i huden slik at du ser at det blir jevnt. Et tips er å bruke hele håndflaten og ikke bare fingertuppene. Det er letter å få det jevnt på denne måten. Påfør mer krem hvis du trenger det.
  5. Vent 3 - 5 minutter før du kler på deg. Dette fordi at solkremen ikke smitter så lett av når den har tørket.
Sånn, nå er du klar for å komme deg ut :) Se vår video for ytterligere beskrivelse av påføringstipsene: [embed]https://youtu.be/yXcjFyGwdYg[/embed] Alle solkremene våre finner du HER Les mer om hormonhermende stoffer i kjemiske solkremer HER Les mer om forskjellen mellom fysisk og kjemisk UV-filter HER Tips til å vaske av solkrem med sinkoksid HER    

Det siste fra bloggen