null
Oktoberfavoritter
30 Oct 2018 | Postet av usaliv

Oktoberfavoritter

En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Oktoberfavorittene får du fra pakkesjefen/vår mamma, Ellen.

Høsten har virkelig slått til for fullt hos oss i løpet av oktober. Det meste av måneden fikk vi mye regn og vind. Nå helt på tampen svinger vi mot vinterstemning med snøhvite fjelltopper og kuldegrader. Den plutselige skyfrie himmelen inviterer til små og store trimturer i skogen.

For meg har det vært viktig med fukt i disse ukene. Jeg liker kremer som trekker lett inn samtidig som de gir det huden min trenger av fukt. Det gjenspeiler seg i mine favoritter fra måneden som gikk.

Her er mine fem favorittprodukter fra oktober

Living Nature Nourishing Day Cream

Jeg trenger en ansiktskrem som gir rikelig med fukt og Nourishing Day Cream fra Living Nature har vært svaret for meg. Dette er en utrolig behagelig ansiktskrem. Den er lett å påføre, trekker godt inn og lukter mildt av vanilje. Av alle merkene vi har i nettbutikken, så tror jeg det er duften til Living Nature jeg er mest fornøyd med. En litt friskere duft. Du kan lese mer her.

 

Living Nature Ultra Rich Body Cream

Vi tok oss en kjapp solferie i midten av oktober. Det var deilig! Etter en uke med mye sol og sjøluft kom jeg hjem igjen til tørr og flassete hud. Da var Living Nature Ultra Rich Body Cream utrolig god å finne på badet. Den ga huden min all den fukten den savnet. Den er lett å påføre og gir ikke noen klissete eller seig følelse på huden. Akkurat slik jeg liker det. Du kan lese mer her.

Suki Ultra Protect Body Balm

Dette er en superbalm som faktisk overgikk forventningene mine, og fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Balmen fungerer utrolig godt hvis du har sprekker i huden, utslett eller lignende. Enten det klør eller svir, så synes jeg at denne gjør underverker. Det er i alle fall min erfaring. Den bør varmes opp litt mellom fingrene/håndflatene før påføring siden den er litt "fast i formen". Du kan lese mer her.

Hynt Eye Brow Definer Cream, farge Espresso

Jeg er ikke den som sminker meg så mye, men noen produkter har jeg lagt min elsk på. Hynt Beauty har en øyebrynsfarge som er utrolig enkel å bruke, gir naturlig fargenyanse og gjør at øyebrynene mine ser 10 år yngre ut. En stor favoritt! Jeg har ganske mørke øyebryn og bruker fargen Espresso. Du kan lese mer her.

Eco by Sonya Pink Himalayan Salt Scrub

Min siste månedsfavoritt gir deilig luksus i dusjen. Det er Eco by Sonya Pink Himalayan Salt Scrub. Denne økologiske kroppsskrubben virker så oppfriskende og velgjørende. I tillegg blir huden renset og fuktet. Den kan brukes rett på tørr hud, men jeg liker å fukte huden litt først. Så masserer jeg den inn på huden hvor jeg vil skrubbe. Så fortsetter jeg med dusjen som vanlig. Jeg liker ikke så godt å bruke mange produkter, så jeg setter pris på at denne også kan brukes i ansiktet. Du kan lese mer her.

Håper mine favoritter fra oktober kan være til glede og nytte for noen av dere også <3

Spørsmål? Bare spør i vei i kommentarfeltet! ?

Det siste fra bloggen