null
Ny økologisk oljerens fra Pai Skincare - Light Work Rosehip Cleansing Oil
3 Apr 2019 | Postet av usaliv

Ny økologisk oljerens fra Pai Skincare - Light Work Rosehip Cleansing Oil

Ny, deilig oljerens fra Pai Skincare er endelig på plass!

Tøff mot sminke, mild mot huden?

Nesten en av to har reagert på en sminkefjerner i sitt liv. For å være effektive så inneholder sminkefjernere ofte harde såpestoffer eller  alkohol. Når disse ingrediensene masseres inn i huden, spesielt på den tynne huden rundt øynene, så er ikke resultatet alltid så godt. Derfor er det ekstra stas at Pai Skincare, ekspertene på sensitiv hud, nå har laget denne oljerensen som er helt rå på å fjerne sminke - uten å være hard mot huden.

Pai Light Work Rosehip Cleansing Oil er laget for å skånsomt rense og fjerne sminke fra selv den mest sensitive huden.

Hvordan fungerer en oljerens? 

Enkelt forklart - olje tiltrekker olje. Når du tilfører olje til huden så trekker den til seg overflødig olje fra huden og produktene du har i ansiktet, og på en måte "løfter" de bort. Oljerensen påføres på tørr hud først. Etter en lett massasje i huden kan du tilføre litt vann og massere videre - da skal oljerensen skifte konsistens og bli litt mer skummet før den dermed vasker bort dagens smuss og skitt. Skyll av til slutt.

I denne nye oljerensen fra Pai Skincare så finner du også den superpopulære ingrediensen nypeolje (rosehip, som i bestselgeren til Pai). Denne er med på å gi viktig næring til huden ved hjelp av sine omega 3, 6, 7 og 9, samt antioksidanter som bidrar til å reparere og beskytte huden.

Duften av rensen er en blanding av basilikum, appelsin, geranium, lime og jasmine. Oppløftende og deilig.

Oljerensen er sertifisert økologisk av Soil Association.

Vegansk.

Med Pai Skincare får du en 30-dagers fornøydhetsgaranti!

 Er du ikke fornøyd med produktene etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et produkt fra Pai som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet. Når du benytter garantien ønsker vi å vite litt om hvordan du har brukt produktene i rutinen din, hvor lenge du har brukt de og hva som gjør at du ikke er fornøyd. Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no om du vil benytte garantien.

Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss. Vi dekker porto for retur av produkter under denne garantien.

Garantien gjelder ikke for produkter i reisesettet eller muslinklutene. Gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

Det siste fra bloggen