null
21 Jan 2019 | Postet av usaliv

Ny økologisk hårpleie - Tabitha James Kraan

Tabitha startet sin egen frisørsalong i 1993. Hun ble gravid med sitt første barn i 1999 og jordmoren gjorde henne oppmerksom på at det hun brukte av produkter i salongen og på seg selv kunne skade hennes ufødte barn.

Hun startet umiddelbart prosessen med å gjøre om salongen sin til en økologisk frisørsalong. Den første av sitt slag i England på den tiden. Salongen drives på 100 % fornybar energi, håndklærne er resirkulerbare, alt trykkmateriale er resirkulert papir med vannbasert blekk og vaskemidlene de benytter er miljøvennlige.

Ettersom årene gikk ble Tabitha mer og mer frustrert over at hun ikke kunne finne effektive produkter med trygge nok ingredienser. Dermed bestemte hun seg for å begynne å lage sin egne produkter. Sammen med sin mann Dennes har hun utviklet en profesjonell hårpleieserie laget av naturlige og økologiske ingredienser. Emballasjen er laget av resirkulert materiale. Produktene er naturligvis ikke testet på dyr.

Akkurat slik vi liker det!

Økologisk hårpleie for alle hårtyper

Økologisk sjampo og balsam i to ulike duftvarianter - Golden Citrus og Amber Rose.

Amber Rose dufter lett av patchouli og lavendel. Golden Citrus lukter av sitrus med et touch av krydderaktig duft. Begge duftene har en sjampo og en balsam hver.

Sjampoene gir nydelig, rent hår uten bruk av syntetiske ingredienser. Sjampoen skummer godt og er ekstra fin å bruke etter hårstyling for å få ut alle rester av stylingproduktet.

Sjampoen er egnet for alle hårtyper, samt farget hår.

Balsamen er en skikkelig fuktighetsbooster. Disse er også egnet for alle hårtyper. Balsamen bidrar til langvarig fukt og kan brukes som en dyp hårmaske eller som vanlig balsam.

Balsamen påføres i håret fra midten av lengden og ut til hårtuppene, eller bare på tørre og deyhdrerte områder hvor du vet du trenger en skikkelig fuktboost.

Den fuktighetsgivende effekten bidrar til mykere og mer glansfullt hår, som varer. Balsamen kan også brukes av alle hårtyper.

 

Økologisk hårolje - Amber Rose Scented Hair Oil

Nydelig hårolje for både fint og tykt hår. Oljen vil gi vekt og volum, samt etterlate håret med en silkemyk, glansfull finish.

Denne velduftende håroljen virker oppløftende med sine aromatiske oljer. Den gir næring til og beskytter håret. Ved å hjelpe håret til å opprettholde riktig fuktighetsbalanse så kan hårstråene bli smidigere og bevege seg mer fritt, som igjen bidrar til bedre kontroll og et hår fullt av liv og glans.

Økologisk tørrsjampo både for mørkt og lyst hår - stor flaske og reisestørrelser

Tabitha og Dennes har laget to ulike tørrsjampoer: en for mørkt hår og en for lyst hår. Begge kommer i stor flaske (75 gr) og liten reisestørrelse (15 gr).

Ideelt sett vasker du håret 1-2 ganger i uken, sier Tabitha. Denne tørrsjampoen kan være redningen på dagene imellom hvor håret kanskje trenger en liten tørrvask.

Formulert med terapeutiske planteingredienser vil den bidra til å balansere oljeproduksjonen og berolige hodebunnen. Produktet dufter deilig og mildt med essensielle oljer fra may chang, benzo-styraks, sitrongress og lavendel.

Den økologiske tørrsjampoen inneholder ikke talkum, parabenere, sulfater, silikoner, syntetisk parfyme, syntetisk farge eller andre menneskeskapte kjemiske ingredienser.

Se hele utvalget her.

Det siste fra bloggen