Ny nettbutikk!!
16th Feb 2020

Ny nettbutikk!!

Vi er så stolte over å endelig få presentere dere for hva vi har jobbet med de siste månedene. Vi har flyttet alle de deilige produktene våre over i «nye lokaler». Det vil si at nettbutikkplattformen er en helt annen og mer moderne versjon enn den vi hadde før. Det viste seg å være en langt større prosess enn vi kunne forutse. En stor takk til familie og venner som både har stilt opp på alle slags merkelige og uvante dugnadsoppgaver, og som har holdt ut med oss i denne perioden.

Så hva innebærer den nye nettbutikken for dere? Her skal vi nevne noen funksjoner som er nye:

Søkefunksjon: Nå er det mye enklere å finne produkter bare ved å søke i søkefeltet. Dette tror vi mange kommer til å benytte seg av. Det er jo så praktisk!

Filter: vi har gjort det mulig å filtrere ut produktene du mer spesifikt leter etter. For eksempel har vi laget filtre for hudtype og hudtilstand. Når du er inne og ser på alle ansiktsrensene våre så kan du ved hjelp av filter velge ut de produktene som f.eks. er egnet for tørr hud og eksem. Eller kanskje du vil ha produkter for kombinasjonshud med utbrudd? Ett annet filter er for veganske produkter og et filter for produkter som ikke inneholder essensielle oljer.

Bruker du mobil vil du finne filtrene over produktene. På pc/mac ligger filtrene i venstre kolonne. På nettbrett er det enten over eller til venstre for produktene alt etter hvilken retning du holder nettbrettet i.

Bedre menyer: Vi har hatt en gjennomgang av våre menyer og laget mange nye slik at det skal bli enklere å finne det du er ute etter.

Sporing: Nå får du automatisk en sporingslink på mail når vi sender ut ordren.

Har du profil hos oss fra før så vil ordrehistorikken din fremdeles ligge inne på din side, men du må lage deg et nytt passord. Dette får du beskjed om når du logger inn første gangen.

Vi har fremdeles mye arbeid å gjøre i kulissene før vi kan si at vi er helt ferdige. Du vil for eksempel kanskje se at det dukker opp litt engelsk tekst innimellom. Det skal vi ta oss av i tur og orden. Har dere innspill til andre funksjoner vi burde ha eller noe som ikke skulle fungerer ordentlig så gi oss gjerne tilbakemelding. 

Nylige innlegg