null
Naturlig, økologisk og vegansk sminkefjerner fra Dr.Hauschka som både passer til sensitiv hud og samtidig effektivt fjerner vannfast sminke
15 Oct 2021

Naturlig, økologisk og vegansk sminkefjerner fra Dr.Hauschka som både passer til sensitiv hud og samtidig effektivt fjerner vannfast sminke

Mange syns det er vanskelig å finne en sminkefjerner som både er mild mot den sensitive huden rundt øynene og som samtidig er effektiv på å fjerne sminke. Kan en naturlig, økologisk og vegansk sminkefjerner være effektiv på selv vannfast sminke?

Sminkefjerner for sensitiv hud 

Dr. Hauschka Eye Make-up Remover er et tofase-produkt. Det vil si at den inneholder både en oljebasert og en vannbasert del. Når den står stille på hyllen så vil den vannbaserte delen synke til bunnen mens oljedelen legger seg på toppen. Dette sikrer en naturlig sminkefjerner som klarer å løsne opp både vannbasert og vannfast sminke uten å måtte bruke unødvendige tilsetningsstoffer som kan være harde for den følsomme huden. I den oljebaserte delen finner du økologiske oljer som er lette og som ikke klisser. Sesam- og solsikkeoljer beskytter hudbarrieren og pleier øyenvippene og øyenbrynene.

I den vannfaste delen finner du blant annet fenikkel og urten øyentrøst. Øyentrøst blir brukt i naturmedisin blant annet for sin evne til å pleie slimhinnene og for å være astringerende (sammentrekkende). Dette er dermed en veldig smart ingrediens å bruke i et produkt til bruk rundt øynene.

Økologisk og naturlig sminkefjerner som er dermatologisk og oftalmisk testet

Flinke og grundige Dr. Hauschka har fått sin øyesminkefjerner både dermatologisk og oftalmisk testet. Det siste betyr at den er testet av en øyelege for å sikre at øynene tåler produktet og ikke tar skade av det.

Dr. Hauschka sin naturlige øyesminkefjerner passer til alle hudtyper og er perfekt for deg med ømfintlige øyne.Fordeler med denne økologiske og naturlige øyesminkefjerneren:

  • Fjerner vannfast sminke
  • Økologisk
  • 100 % naturlig
  • Vegansk
  • Ikke testet på dyr
  • Dermatologisk testet
  • Fri for mineraloljer, silikoner og PEG
  • Ingen syntetiske dufter eller fargestofferAnbefalt bruk:


Rist godt. Påfør øyesminkefjerneren på en fuktet bomullspad.
Gni forsiktig over øyelokk og øyebryn.
Om nødvendig kan du også la øyesminkefjerneren virke litt inn før du fjerner den
 

Det siste fra bloggen