null
Mitt hudpleietips for antialdring
7 Jun 2023

Mitt hudpleietips for antialdring

Jeg har fått meg en fast hudpleierutine som jeg har blitt utrolig glad i. Jeg føler at huden ser bedre ut enn på lenge. I år blir jeg 45 år, og spesielt siste året har jeg merket at huden helt enkelt har blitt slappere. Det må jeg akseptere. Samtidig så har jeg tenkt at hvis jeg kan klare å holde aldringstegnene på litt avstand på en naturlig og trygg måte så gjør jeg gjerne det. Derfor bestemte jeg meg for å innføre en fast hudpleierutine som virkelig jobber med reparasjon av huden og oppbygging av spenst og fasthet i huden. Ingredienser som går igjen når man leser om forskning på anti-aldring er peptider, vitamin C og retinol/bakchiol. Anti-aldring er et ord som kan være litt negativt ladet, og jeg kjenner at jeg ikke liker å bruke det. Samtidig så er det et begrep som alle kan forstå på en rask og enkel måte. Poenget med anti-aldring for meg er helt enkelt at man gir huden de beste forutsetningene for å være på sitt beste til enhver tid uansett alder. Jeg tenker litt på det på samme måte som man holder seg i aktivitet og tar visse kostholdsvalg for å bevare helse.

Først kan jeg si at jeg er flink til å rense huden om kvelden, og jeg bruker alltid solkrem på dagen. Det er viktige steg i å få det beste ut av huden sin. Jeg har en ganske normal hudtype, men disse produktene som jeg bruker kan brukes av alle hudtyper. Hvilken type rens, toner, serum, fuktighetskrem, olje osv. man velger å bruke i tillegg kan være opp til hver enkelt. Med disse boostere og øyekremer kan man tilføre antialdring til enhver hudtype.

Morgenrutine

Etter rens og toner påfører jeg booster med vitamin C og øyekrem med vitamin C. . Deretter tar jeg på serum, fuktighetskrem og solkrem.

Pai Stabilised Vitamin C 20% Brightening Booster

NUORI Vital Eye Cream (øyekrem), 15 ml

Kveldsrutine

Etter rens og toner påfører jeg booster med peptider og øyekrem med bakuchiol. Deretter tar jeg på serum, fuktighetskrem og olje.

Pai Peptides 5% Smoothing Booster, 10 ml

Eco by Sonya Eye Compost Apricot øyekrem, 18 ml

Det siste fra bloggen