null
MARSFAVORITTER
31 Mar 2019 | Postet av usaliv

MARSFAVORITTER

Marsfavorittene presenteres av Liv, @skinlove_liv.  

I skrivende stund sitter jeg med føttene godt plantet i vinduskarmen, morgenkaffen ved min side og har en helt fantastisk utsikt av et nylig snøkledd fjell. Mars har vært en måned preget av mye frem-og-tilbake. Vinter! Nei, vår. Vinter! Litt vår igjen.. så i går ble det jammen det vinter igjen. Vi har fått kost oss både med motorsykkelturer, snømåking og peis. Når jeg skulle velge ut min marsfavoritter så var jeg litt slik som været har vært i mars. "Åh, denne!! Jammen hva med denne da? Nei, jeg må få med den her"... Jeg skal jo liksom bare nevne noen få, men det er ikke alltid like enkelt...

Så etter en hard utvelgelsesprosess så kan jeg med glede presentere mine topp 5 produkter fra måneden som gikk! :-)


Eco by Sonya Face Compost Mud Mask

Åååh, denne ansiktsmasken er så deilig. Den er en del av Eco by Sonya´s forholdsvis nye serie for ansiktspleie (før har hun bare hatt selvbruningsprodukter). Dette er en dyptrensende leiremaske som er spekket med antioksidanter. Den fjerner døde hudceller, skal trekke ut urenheter og etterlater huden silkemyk og fresh. Jeg prøver å bruke den en gang i uken eller når jeg føler at huden blir litt livløs og gusten. Da er det godt med en oppfriskende runde med denne masken. Noen av superingrediensene i Face Compost Mud Mask er spinat, chlorella, chiafrø, acai og spirulina. DIGGER denne! Pris 399 kr. Drøy i bruk! Les mer her.

 

Soapwalla Deodorant Cream - Citrus

Etter at vi fikk inn Schmidt's deodoranter så har jeg stort sett brukt de non stop. Det var så praktisk siden de kom i stift. Denne måneden tok jeg likevel en throwback til en gammel storfavoritt - nemlig kremdeodoranten fra Soapwalla. Denne er altså i form av en krem og kommer i en krukke med en liten trespatel nedi. Du tar en liten dæsj med krem på spatelen, overfører den til fingrene og så bare masserer du den lett inn i armhulene. For mange (og meg selv i begynnelsen) så er det litt rart med krem som deodorant, men jeg lover det bare er en liten tilvenningsprosess. Kremen tørker ganske kjapt inn og trikset er jo å ikke overdrive mengden du tar på. Begynn heller med litt mindre enn du tror du trenger først. Tørre og rene armhuler er selvsagt et must før påføring. Jeg DIGGER denne deodoranten. Frisk duft av sitrus. Effektiv hele dagen lang. Pris 160 kr. Ps. kommer også i testerstørrelse. Les mer her.

Hynt Beauty Solare Bronzing Powder

Jeg kan vel trygt si at jeg er en selvbruningsentusiast. Jeg liker at hudtonen jevnes ut og får en dæsj med glød når jeg selvbruner. Det gjør også at jeg stort sett dropper å bruke så mye sminke. Derfor går det mest i litt concealer for meg, og så litt solpudder for å skape litt mer kontur i ansiktet. Favorittbronzeren den siste tiden har vært Hynt Beauty's Solare Bronzing Powder. Jeg klarer ikke helt beskrive hva som gjør at den skiller seg ut for meg, men jeg synes fargen glir så fint inn på huden min. Den har ikke for mye shimmer og er ikke for mørk. Den er akkurat det jeg vil ha, der og da :-)  Pris 385 kr. Les mer her.

Tabitha Clean Shampoo & Conditioner

Siden vi fikk inn sjampobarene fra Flow så har jeg stort sett brukt de. Når vi fikk inn de nye økologiske hårpleieproduktene fra britiske Tabitha James Kraan så måtte jeg jo prøve disse også. Først brukte jeg sjampobaren min fra Flow i kombinasjon med balsamen fra Tabitha. Det var en veldig fin kombo! Balsamen er så utrolig fuktighetsgivende og pleiende for tørre hårtupper at den kan egentlig kalles en hårmaske også. Den bør få virke 3-5 minutter for maks effekt. Det er litt lenge, så det er ikke alltid jeg holder ut så lenge, men anbefaler å prøve!

Så gikk jeg tom for sjampobaren jeg hadde i bruk og bestemte meg for å prøve sjampoen i samme serie som balsamen. Jeg er såå fornøyd! Håret føles veldig rent og godt. Det er mykt og lukter ekstra godt. Jeg synes også at jeg har fått litt mer volum og at håret holder seg rent enda lengre. Produktene kommer i to varianter, men den eneste forskjellen er duften. Jeg har brukt begge og synes begge lukter godt - dem ene lukter av sitrus og den andre er en rosevariant. Se alle her.

Georganics Tannkrem u/fluor

 

Jeg har brukt alle tannkremene vi har i butikken, men favoritten er fremdeles den første vi fikk inn - nemlig Georganics tannkrem uten fluor. Jeg rullerer på smakene og har likt både peppermint, spearmint, charcoal, red mandarin og tea tree. Av alle tannkremen jeg har prøvd (og da snakker jeg om hele mitt liv) så er det denne som har gitt meg sterkest følelse av rene tenner. Den er litt "tungvint" å bruke siden den kommer i en glasskrukke med en liten spatel. Så du må bruke spatelen for å få pastaen opp på tannbørsten, og så må du kanskje balansere den litt så den ikke faller av før du får den i munnen. Det som er veldig positivt med denne emballasjen er jo at det ikke er en plasttube, da. Så jeg er villig til å legge inn den ekstra innsatsen for å spare miljøet. Min favoritt! Pris 119 kr. Drøy i bruk. Les mer her.

Der må jeg bare stoppe for selv om jeg klarte å velge 5 stk til slutt så klarer jeg jo ikke å holde beskrivelsene mine korte og konsise. Så da tar det fort litt av. Håper du likevel fant noe nyttig i bablingen min. Spør gjerne i kommentarfeltet under om du lurer på noe :-)

Ha en kjempefin søndag og (snart) en ny fin uke! :-)

 

En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Marsfavorittene får du fra Liv.

Det siste fra bloggen