null
Mariposa - Norsk hudpleie fra Jæren
23 Apr 2019 | Postet av usaliv

Mariposa - Norsk hudpleie fra Jæren

Fire lekre ansiktsoljer fra det norske merket Mariposa har fått sin velfortjente plass i skinlovesortimentet. Det er ekstra stas med norske produkter altså. Bak merket Mariposa finner du fem jenter med et sterkt engasjement for effektiv, naturlig hudpleie. Mariposa er en ungdomsbedrift fra Jæren og jentene har utviklet merket på videregående skole. Før man kan selge hudpleie i Norge er det en drøss med krav fra EU om registreringer og krav til merking m.m.. Alt dette er gjennomført på alle plan. Vi er så imponert av disse jentene. Fremtidens entreprenører! Produktene er i utgangspunktet Limited Edition, men vi mistenker at disse nydelige oljene blir manges favoritter. Kanskje vi kan få Mariposa til å fortsette produksjonen i tiden som kommer ;-)

Så nå kan vi med glede få vise dere denne fine bedriften med de nydelige ansiktsoljene!

I serien har jentene laget fire oljer:

En for normal/sensitiv hud

En for fet/kombinert hud

En for moden hud/anti aging

En for tørr hud

Vi vet som sagt ikke hvor lenge vi kan få tak i disse fine produktene, så bestill de nå om du har lyst til å prøve de :-)

Med Mariposas egne ord:

Våre produkter er pakket med verdifulle ingredienser som jojoba-, rosefrø-, aprikoskjerne- og arganolje for at nettopp du skal kunne se forskjell på huden når Mariposa får en plass på baderomshylla. Beholderne våre er av glass, er 100% resirkulerbare og designet for å beskytte oljene. Vi velger kun det beste fra naturen for å kunne utvikle effektive og multitasking-produkter.

Vi ser at folk mangler informasjon om hvorfor oljebasert hudpleie er effektivt og verdifullt. En gang for alle;  naturlig raffinert olje er ikke bare ment for tørr hud! Derimot inneholder naturlige oljer vitaminer, antioksidanter og syrer som huden krever, uansett hudtype.

Mariposa er forpliktet til å kun bruke ingredienser som enten har direkte fordeler for hudens helse eller støtter effektiviteten til våre formuleringer. Vi tror at giftige stoffer i hudpleie er roten til nesten alle hudproblemer vi ser. Derfor vil du ikke finne mistenkelige stoffer i våre produkter(som sulfater, parfyme, parabener, mineralolje, fargestoff, alkoholer og silikoner), slik at de etter vår mening passer for all hud.

[caption id="attachment_5607" align="aligncenter" width="640"] Linn Karina Pedersen(økonomiansvarlig), Elida Salte(promotering og personalansvarlig), Marie Rugland(daglig leder), Rachel Sele(produkt og design-ansvarlig) og Serine Eidesvik(markedsansvarlig)[/caption]

Hele utvalget fra Mariposa UB finner du her.

Det siste fra bloggen