null
Maifavoritter
31 May 2018 | Postet av usaliv

Maifavoritter

Ny spalte! En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Først ut med Mai-favorittene er Liv! 

Mine favorittprodukter fra mai

Alle som har sett badehylla mi eller vært med meg på overnattingstur noe sted vet at jeg er over gjennomsnittet godt utstyrt når det gjelder hudpleieprodukter. Derfor var det utfordrende å velge seg ut noen få å snakke om i dag. Jeg har også drevet med superhemmelig testing av noen nye produkter, så de kan jeg jo ikke ta med! Her kommer dermed noen særdeles utmerkede produkter som jevnlig har vært med meg i hele mai.

Morgenrutinen fra himmelen

Jeg mener jo at jeg har verdens beste morgenrutine. Den siste uken har et av de fineste elementene vært å ta morgenkaffen nede ved fjorden i strålende solskinn, men slik har det ikke vært hele måneden.

To produkter som jeg elsker er Georganics Oil Pulling (jeg byttet smak midt i måneden. Først brukte jeg Charcoal, nå er det Spearmint) og Karmameju RENEW Face Brush. Det aller første jeg gjør er å ta ca en spiseskje av oljen i munnen. Så glemmer jeg litt av den (mens jeg kontinuerlig "svisjer" den rundt inni der) mens jeg går videre med morgenrutinen.

Oil Pulling er en eldgammel tradisjon fra Ayurvedisk medisin som ganske enkelt går ut på å svisje olje rundt i munnen i 10-20 minutter. Dette skal hjelpe mot "alt mellom himmel og jord", i følge de største tilhengerne, men vitenskapen bak alle de påståtte fordelene kan jeg ikke si så mye om. Det jeg merker selv derimot er hvitere tenner,  at tennene føles renere og at jeg generelt føler meg veldig sunn av å gjøre dette. Jeg har heller ikke vært forkjølet en eneste gang på den tiden jeg har oil pullet (og det er godt over et år). Igjen, dette er min opplevelse, men dagen er ikke helt den samme uten. Her kan du lese mer om Georganics Oil Pulling Spearmint.

 

Morgenfavoritt nr. 2 er Karmamejus RENEW Face Brush. Nok en gang er det et produkt fra en gammel sunnhetstradisjon jeg er så glad i. Tørrbørsting har vært en godt etablert rutine i flere kulturer. Det kan gjøres på kroppen og i ansiktet. Jeg gjør begge deler, men favoritten er tørrbørsting av ansiktet. Dette gjøres på tørr hud med en supermyk børste (Karmamejus RENEW).

Det fungerer som en supermild eksfoliering og bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen i huden. Dette kan være med på å redusere og forebygge hevelser, mørke ringer under øynene, fine linjer og rynker. Karmameju kaller den lille børsten for "et lite naturlig ansiktsløft". Jeg føler at det stemmer for huden min er finest når jeg har vært flink med tørrbørstingen. Dette er en fin rutine å ha samtidig som du oil puller, 2 i 1, og en helt super start på dagen!

 

Fukt, fukt, fukt + solfaktor

Et ganske nytt produkt som umiddelbart raste opp som storfavoritt for meg var Pai Skincares nye Hydration Serum. Altså. Er det et produkt jeg merker tydelig forskjell av fra før og etter påføring så er det dette. Serumet brukes etter toner - før krem/olje. Det er laget for sensitiv hud og skal gi en rikelig dose med fukt til fuktfattig/dehydrert hud. Jeg bruker den ikke hver dag, men kanskje 2-3 kvelder i uka. Når fuktlageret i huden fylles opp så virker huden fyldigere og mer elastisk. Fine linjer blir mindre synlige og for meg så blir leppene større(!). Spesielt overleppa, så det må jo bety at jeg har en dehydrerte lepper. Et fantastisk produkt som virkelig fortjener sin plass blant Mai-favorittene.

 

Et enda ferskere produkt i sortimentet vårt er den nye dagkremen med SPF 25 fra Hynt Beauty. Nok en gang et produkt som suste rett opp blant favorittene. Mange av kundene våre har etterlyst denne type produkt i flere år, så vi er så glade for å endelig kunne ha et trygt og godt alternativ. Dette er altså en pleiende fuktighetskrem for ansiktet med solfaktor 25. Den er utrolig lett og fin å smøre inn. Lukter godt gjør den også, men jeg klarer ikke helt å plassere lukten. Hynt sier at duften kommer fra vill stemorsblomst, Viola Tricolor, som er en av ingrediensene. Godt er det i hvert fall! Denne er litt kostbar i stor flaske så om man ikke har prøvd den før og ikke vet enda at den blir en favoritt så vil jeg anbefale å kjøpe den lille prøven av den først. Jeg er 99% sikker på at den prøven vil bevise hvor utrolig god den er! :-) Dette er jo også et 2 i 1-produkt da det er både solkrem og dagkrem i ett.

   

På "sminkefrie" dager

På de lateste dagene i mai har jeg brukt minimalt med sminke, men et produkt jeg bruker hver eneste dag er øyebrynsfargen fra Plume. Jeg bruker fargen Chestnut Decadence, men merker at jeg godt også kan bruke Cinnamon Cashmere. Denne øyebrynsfargen fyller fint inn brynene samtidig som den faktisk bidrar til å fremme hårveksten. Dette glemte jeg litt av helt til jeg en dag fortalte Gunnhild at øyebrynene mine hadde blitt så veldig lange. At jeg ikke kunne huske at jeg hadde hatt noe spesielt behov for å stusse de før... Så var det Gunnhild som minnet meg på at øyebrynsfargen jeg bruker hver dag har vekstfremmende effekt! Så der har du det.. Den virker!

Det var mine superfavoritter fra mai, selv om jeg har mange flere jeg gjerne kunne fortalt dere om. Øvrige hudpleieprodukter jeg har brukt har vært forskjellige produkter vi har hatt/har inne til testing. Generelt har huden min vært superfornøyd med behandlingen den har fått i mai og jeg vil si den nok er på sitt fineste nå. Huden min er ganske normal, men til tider dehydrert.

 

Spørsmål? Bare spør i vei i kommentarfeltet! :-)

Det siste fra bloggen