null
Karmameju med ny tørrbørste for ansikt
16 Dec 2016 | Postet av usaliv

Karmameju med ny tørrbørste for ansikt

Danske Karmameju har nettopp lansert en splitter ny tørrbørste! Denne gangen får vi en tørrbørste som er beregnet for ansiktet. Tørrbørsting er en gammel hudpleietradisjon benyttet av mange folkegrupper for dens fordeler med å forbedre hudtonen og stimulere kroppen fra innsiden. Noen fordeler er økt blodsirkulasjon, fjerning av døde hudceller, forbedret hudtone, detox og at det hjelper til å motvirke fine linjer og cellulitter.

RENEW er Karmameju sin nye tørrbørste til ansikt, hals og dekolletage. Børsten eksfolierer mildt selv på de sensitive hudområdene rundt øynene. Tørrbørsten stimulerer blodsirkulasjonen i det ytterste laget av huden og hjelper blant annet til å redusere og forebygge hevelser og mørke ringer rundt øynene.

Tørrbørsting hjelper også til å glatte ut fine linjer og rynker. Ved hjelp av tørrbørsting kan du forbedre hudens elastisitet og sitte igjen med en fastere, glattere og renere hud. Karmameju kaller den nye børsten sin for svaret på et "lite naturlig ansiktsløft" i den daglige hudpleierutinen.

Slik fungerer tørrbørsting av ansiktet

Når bindevevet stimuleres så vil blodsirkulasjonen i området øke og lymfesystemet aktiveres. Tørrbørstingens milde stimulering av huden lar blodsirkulasjonen komme helt ut i de ytterste hudlagene, hvor de små lymfekarene sitter. Lymfesystemet samler opp væske som er til overs og har derfor en drenerende og forebyggende effekt på for eksempel hevelser rundt øynene og oppsamlede avfallsstoffer i vevet. Når huden aktiveres, stimuleres og eksfolieres, kan den bedre ta opp de etterfølgende hudpleieproduktene, samtidig som bindevevet styrkes slik at fine linjer og rynker rundt øynene, i pannen og rundt munnen glattes ut.

Børsten brukes på tørr hud om morgenen, før du begynner på din vanlige renserutine. Den anbefales brukt 3-4 ganger i uken og i ca 2-3 minutter per gang, avhengig av hvor sensitiv huden din er. Huden rundt øynene er ekstra sensitiv så det er viktig å være ytterst varsom med myke børstestrøk.

GUIDE- Følg tallene på illustrasjonen

face-renew-skinlove-brush-01-karmameju_6

1 / Dekolletage – børst fra bryst og skuldre i retning mot midten av kragebenene.

2 / Hals – strekk halsen og løft haken. Børst med lange strøk i nedadgående retning mot kragebenet.

3 / Kjevelinjen – løft haken for å stramme huden. Børst med energiske oppadgående strøk under kjevelinjen.

4 / Hake – trekk underleppen inn for å stramme huden. Børst i omvendte U-bevegelser fra midten og ut.

5 / Kinn – strekk huden ved å bevege munn og kjeve i motsatt retning av området som børstes. Børst i omvendte U-bevegelser i en opp- og utadgående retning.

6 / Overleppe – bruk korte og energiske strøk fra midten av leppen i en utadgående retning.

7 / Nese – børst fra siden av nesen og nesetippen i oppadgående retning.

8 / Øyeområdet – børst bryn og området rundt øynene med milde, sirkulære bevegelser.

9/ Tinninger – børst med små korte strøk fra øyets ytre kant, mot tinningen.

10 / Det tredje øye (glabella) – børst med korte strøk i oppadgående retning mellom brynene.

11 / Panne – børst hele pannen med strøk fra midten mot tinningen.

12 / Ansiktets profil – avslutt tørrbørstingen med lange strøk foran og bak ørene i nedadgående retning mot kragebenet.

Vedlikehold av børsten

Rens børsten etter hvert bruk. Dra tommelfingeren igjennom børstehårene slik at alle hudpartikler fjernes. Vask deretter børsten med en mild såpe. La den tørke uten kontakt med direkte varme, med hårene vendt nedover. Det er helt normalt at huden blir lett rød etter børsting, men vær forsiktig slik at du ikke børster for hardt og får irritert, sensitiv og skadet hud. Vær spesielt forsiktig rundt føflekker og lignende som står ut fra hudens overflate. Ikke bruk børsten om den ikke har vært vasket innen den siste uken.

Den nye tørrbørsten for ansikt finner du i butikken HER.

Det siste fra bloggen