null
Julegavetips til mor
12 Nov 2017 | Postet av usaliv

Julegavetips til mor

Trenger du gavetips til mor?

Vi har samlet noen av våre fineste produkter i ulike gavemenyer i butikken.  Der  finner du kategoriene Gave til mor, Gave til mann, Venninnegave og Gave til baby. "Gave til mor" inneholder deilige produkter til normal og moden hud. Gaveforslagene inkluderer gode håndkremer, lekre kroppsoljer, mange ansiktsoljer og -serum, økologiske ullsokker og hårbørster i tre m.m.

img_0314

Her kommer mer om noen av favorittene fra utvalget

Acorelle Roll-On Økologisk Parfyme Pure Patchouli

Hva med en smart liten parfyme til mor? Franske Acorelle lager økologiske parfymer fra essensielle oljer. Disse deilige duftene har alle ulike aromaterapeutiske egenskaper. Akkurat denne heter Pure Patchouli og skal fremme en følelse av trygghet og sensualitet. Parfymene finnes også i større sprayflasker. Varianten i roll-on er en super gave fordi det gir mor muligheten til å teste duften i en mindre størrelse. Pris for en Roll-On er 149 kr.

Hårbørste i tre fra Redecker

Gir du en hårbørste i tre som gave til mor så gir du samtidig en gave til naturen. Vi elsker måter å redusere unødvendig plastforbruk på og dette er en veldig enkel måte. Bytt ut plastbørsten med en av de fine trebørstene fra Redecker. En av våre favoritter er den som heter Hårbørste av tre m/ trebust stor. Busten i denne børsten består av fine trepinner. 152 kr.

Karmameju Hope Body Oil

Dette er en lukseriøs, deilig kroppsolje som gir rikelig med fuktighet til hele kroppen. Den dufter nydelig av sandaltre, røkelse og patchouli, blandet med rose, ylang-ylang, vetiver og jasmin. En aromaterapeutisk olje som skal være med på å fremme optimisme og selvtillit. Deilig å bruke etter dusjen. 459 kr.

img_0315

Pai Age Confidence Facial Oil

Dette er en ekte luksusgave til hun som ønsker en velduftende, lett og effektiv ansiktsolje. Den gir rikelig med fuktighet og er basert på 10 kraftige planteoljer som  stimulerer hudens fuktighet og gjenoppbyggingsevne, demper betennelser og forurensing. Med dette har huden fått den beste forutsetningen for å bekjempe tidlig aldring. Oljen koster 565 kr.

BYBI Beauty Supercharge Serum

En nykommer av året og en stigende favoritt. Dette næringsrike, reparerende serumet er et ekte "powerhouse" med virkningsfulle ingredienser som squalane, fikenkaktus, jasmin og vannmelonfrøoljer. En høykonsentrert behandling som penetrerer huden og virker gjenoppbyggende på cellene. Hovedingrediensen er squalane som er mye brukt på grunn av evnen den har til å holde på fuktigheten. Dette er en super olje for både tørr og dehydrert hud. Oljen koster 369 kr.

Hirsch Økologiske Ullsokker

En annen nykommer av året er Hirsch sine deilige ullsokker i økologisk ull. Vi bruker disse omtrent hver dag selv. De kommer i mange lekre farger. Pris per par er 153 kr.

Living Nature Tinted Lip Hydrator

Et av de bestselgende produktene våre som passer til alle hudtyper og alle aldre, er de fargede lipbalmene fra Living Nature. Disse kommer i to fine farger - Bliss og Lush. Dette er pleiende og beskyttende lipbalmer som også har en diskret, men oppfriskende farge. Vi synes den er kjempefin både til hverdags og til fest. For noen av oss, som ikke er vant til sterke farger på leppene, så er denne et supert kompromiss fordi den er så diskret og fin på samme tid. Pris 169 kr.

img_0050

Ellers så finner du flere serum for å motvirke aldringstegn, gavesett, håndkremer, hårmasker, fuktighetskremer, skrubber m.m. blant gaveforslagene til mor.

Se alle forslagene våre her.

Det siste fra bloggen