null
Januarfavoritter
31 Jan 2019 | Postet av usaliv

Januarfavoritter

Januarfavorittene presenteres av vår egen søster, Eli Anette <3 

Vinteren pleier å være hard for huden min. Jeg har en skikkelig kombinasjonshud med både fetere og tørrere områder, samt at den kan være litt sensitiv hud. Om vinteren har de tørreste områdene en tendens for å bli ekstremt tørre og såre. Behovene mine varierer derfor veldig igjennom året og på årets kaldeste måneder så må jeg ty til fetere produkter enn ellers.  I tillegg har de siste månedene vært en ekstra stressende periode for meg som igjen virker inn på mange ting, også huden. Jeg har slitt med uren hud og utbrudd av kviser her og der. Mine januarfavoritter reflekterer dette.


Her er mine must haves for januar!

Pai Rosehip BioRegenerate Oil

Som sagt har den siste måneden vært litt over gjennomsnittet stressende for meg. I denne perioden har jeg fått noen utbrudd med uren hud og da har Pai Rosehip BioRegenerate Oil reddet meg med å unngå arrdannelser i huden. Den er også veldig god og lindrende på sår og tørr hud. Jeg merker umiddelbar bedring etter å ha brukt denne en kort stund. Jeg bruker den primært i ansiktet, men den har også vært til god hjelp på andre ekstra såre eller tørre områder, som foreksempel armene.

 

Dr. Bronner's Peppermint Lip Balm

Etter å ha blitt introdusert for denne lipbalmen greier jeg ikke være uten den. Den har blitt en av mine absolutte favoritter! :) Jeg merker fort kaldt vintervær og endringer i kald og varm luft og tørr luft, og spesielt vinterstid opplever jeg derfor ofte sårhet og tørrhet på lepper. Jeg føler denne fra Dr. Bronner's gir lindring med en gang og som varer en stund. Anbefaler denne lipbalmen på det sterkeste!

 

Pai Comfrey & Calendula Calming Body Cream

Jeg kan ofte klø på kroppen så denne fuktighetskremen har vært god å ha, spesielt nå på vinteren når jeg kan få ekstra sår hud. Denne fuktighetskremen fra Pai Skincare er såpass fet at jeg føler den trekker seg godt inn i huden og den er med på å motvirke kløende hud. Den trenger godt inn i huden uten at det skal så mye til. Den er i tillegg drøy i bruk, så en tube holder lenge.

Schmidt`s Deodorant Sensitive Stick - Fragrance-free

Jeg tåler ikke hva som helst har jeg erfart og er av den typen som dessverre svetter lett... Men denne fungerer perfekt for meg! Føler den gjør jobben og gir ikke ikke svettemerker, dårlig lukt osv. Den vedvarer lenge. Jeg har også en kollega som er ekstremt allergisk for parfyme. Derfor er dette produktet perfekt for meg å bruke på jobb og Skinlove er fantastiske som tilbyr alternativer.

Eco Face Tan Water

Den er spesielt god å ha nå på vinteren når huden er så vinterblek. Den har konsistens som et tynt vann og er enkel å påføre. Jeg pleier å ta på et "strøk" før dagkrem om morgenen, eller om kvelden før jeg legger meg. Gir nydelig glød etter et par gangers bruk.

 

RMS Un-Cover Up

Dette har blitt nok en livredder for meg. Den er genial å ha i veska når en trenger å fikse litt på sminken i full fart. Den har god dekkevne på arr og mørke ringer under øynene. Noen dager med ekstra dårlig tid bruker jeg bare Un-Cover Up med Living Nature Luminous powder over, og det funker kjempefint for å dekke over evt utbrudd. Jeg er ganske lys i huden og bruker fargene Un-Cover Up 11 og Luminous Powder i fargen light.

Håper mine januarfavoritter kan gi tips til flere. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei i kommentarfeltet ?

 

En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Januarfavorittene får du fra søsteren vår, Eli Anette <3

Det siste fra bloggen